Ср, 2024-04-24, 18:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




На Народное вече в центре Киева в воскресенье, 15 декабря, собрались от 200 до 400 тысяч человек.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Європейський Союз відкладає роботу з українською владою за Угодою про асоціацію з Україною, заявив єврокомісар з питань розширення Штефан Фюле.



16 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі місцями невеликий мокрий сніг, удень без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі -2... -4, удень 0... +2.



Ще один документ - допит Валерія Коряка. Він дав свідчення слідству, що йому зателефонував міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко і наказав виконувати всі команди Сівковича.




Депутаты говорят, что он виновен в попытках разгона Майдана, и может инициировать новые атаки .




У неділю, 15 грудня, в Україні пройдуть повторні вибори до Верховної ради у п'яти округах.



Американський сенатор Джон МакКейн пообіцяв, що резолюція, подана на розгляд Сенату США про санкції щодо осіб, причетних до насильства на мирних акціях в Україні буде схвалена.


11:00. На столичному Майдані Незалежності, де сьогодні о 12.00 має розпочатися народне віче "День гідності", перебувають понад 10 тис. чоловік. Люди стоять не лише безпосередньо на Майдані, але й на оглядовому майданчику ТРЦ "Глобус" та біля Жовтневого палацу.



Рекорд побив такий собі Смітюх (нардеп від ПР), який викликав зі сцени Путіна, щоб той прийшов і допоміг.




Людей, яких звезли на альтернативний мітинг на підтримку Партії регіонів, "кинули” на гроші.





«Це, мабуть, наш найкращий концерт, - сказав Святослав Вакарчук, коментуючи неймовірну кількість людей, що прийшли на Євромайдан вчора вечором.

 

Позади долгие раздумья, бесконечные опыты, проверки расчетов, чертежей, неудачи, отрицательные результаты, а потом - долгожданный результат. Изобретение появилось на свет и Вы — автор.