Чт, 2024-03-28, 19:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


В День милиции женщины-депутаты, представительницы оппозиции, посетили министра внутренних дел Виталия Захарченко для того, чтобы поговорить об ответственности и офицерской чести и потребовать его отставки.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Вместо президента Украины Виктора Януковича на круглый стол, инициированный Леонидом Кравчуком для преодоления политического кризиса в Украине, пришли министры правительства Николая Азарова.



20:30. Варто знову нагадати, що ми – є! Ми - люди, які прагнуть змін, відчувають себе громадянами, а не рабами, хочуть жити, а не існувати. Ми всі вийдемо на Майдан Незалежності о 12.00 у неділю, щоб показати, що нас – мільйони, і ігнорувати нас не варто".

Заказ авиабилетов онлайн

 

Услуги авиакомпаний являются очень востребованными, так как позволяют эффективно распоряжаться временем, что ценится в настоящее время очень высоко.

 

 



Понятным становится и то, для чего власти нужен кредит России на 15 млрд. долл.: не для выхода страны из кризиса, а для втягивания ее во все более глубокую долговую кабалу.


21 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень невеликий мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с, зранку і вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень +1...+3 градуси.


Один из роликов, показанных Генпрокурором Пшонкой в Верховной Раде, был снят три года назад и не имеет никаких отношений к событиям на Евромайдане и на Банковой.



Художник» - саме під такою назвою вийшла друком книга відомих українських сценаристів Дениса Замрія та Костянтина Тур-Коновалова.


Про візовий режим мови не йде, незважаючи на нещодавню заяву радника президента Росії Сергія Глазьєва про те, що для жителів України може бути введений візовий режим у разі підписання країною Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.



"Гра" між Європою і Росією за Україну не завершена. Про це заявив у Брюсселі голова Ради міністрів Польщі Дональд Туск перед самітом Європейської Ради.



Постраждалих не менш як 88 людей, але потім знизили цифру до 76. Саме такій кількості лікарі надали допомогу. З них 51 людину доставили до лікарень, семеро поранені серйозно.



Депутат фракції «Батьківщина» Володимир Яворівський у студії «Свободи слова» розповів про можливі шляхи обрання опозицією єдиного кандидата на президентські вибори.



На думку виконавчих директорів Фонду, завищений обмінний курс гривні сприяв збільшенню дефіциту платіжного балансу, зниженню конкурентоспроможності, сталому зменшенню валютних резервів.




Посол США в Украине Джеффри Пайетт отмечает, что к заключенным соглашениям между Украиной и Россией есть много вопросов .




10:10.  Співробітники "Беркута" масово подають у відставку.  "Беркутівці" масово пишуть рапорти на звільнення. Їх не підписують. Хлопці кидають посвідчення і йдуть.



Постельное белье из бамбукового волокна относится к разряду актуальных и современных комплектов белья для обустройства и повышенного комфорта в спальных комнатах.