Пт, 2024-04-19, 20:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Вашингтон закликає Москву вплинути на мирне врегулювання ситуації в Україні та знову висловлює свою підтримку на користь європейського вибору цієї країни.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


В Киеве приезжие могут снять квартиру, остановиться в гостинице или в мини-отеле. Особенности каждого варианта. Мини-отель - место, в котором сочетаются домашний уют, невысокая стоимость проживания, гостиничный сервис.



Молоді люди на холодних вулицях Києва пишуть нову повість для Європи, і Європейський Союз має право і обов'язок їх підтримати.



Відомий голлівудський актор, друг братів Кличків, Джордж Клуні висловив підтримку Євромайдану і всім українцям, які "борються за свої права та утвердження демократичних цінностей у країні".




На Майдан Незалежности постепенно прибывают люди. За последние два часа количество активистов увеличилось в среднем в полтора раза.


10 грудня в Києві хмарно з проясненнями , вночі та вранці невеликий сніг , хуртовини , на дорогах ожеледь, вітер північний , 7-12 м / с , вночі та вранці пориви 15-20 м / с. Температура повітря протягом доби -6 ... -9 градусів.



Неизвестные ночью повредили памятник Владимиру Ленину, установленный возле клуба железнодорожников в одном из парков города Котовска Одесской области.




У тьох найбільших містах Португалії: Лісабоні, Порто і Фаро  8 грудня пройшли мітинги на підтримку Євромайдану.




"Свобода" взяла на себе відповідальність за повалення монумента. Про це, зокрема, заявив народний депутат-"свободівець" Ігор Мірошниченко .




Активісти Євромайдану у Львові розпочали акцію економічного бойкоту підприємств і компаній, що належать чи контролюються членами Партії регіонів.




По приказу Якименко во дворах административных зданий и архивах вся документация подготовлена к уничтожению.




Другий лежачий протест під стінами Генеральної прокуратури України проведуть активісти Євромайдану.



На бульваре Шевченко в Киеве несколько десятков молодых людей в масках на лицах завалили памятник Владимиру Ленину.