Пт, 2024-04-19, 03:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Найгірший сценарій з усіх можливих - "Шахтар" поступається "Манчестер Юнайтед", а "Реал Сосьєдад" програє "Байєру" - реалізовано у заключному турі Ліги чемпіонів.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-12-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Гі Верхофстадт заявляє, що члени його політичної сили мають намір постійно перебувати на Майдані Незалежності в українській столиці для підтримки мирної проєвропейської демонстрації.

12 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі та вранці невеликий мокрий сніг, удень без опадів, місцями слабкий туман, уночі та вранці слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, удень близько 0 градусів.




Лидер «Свободы» поблагодарил перевозчиков, которые в ущерб себе, подвозили митингующих к Евромайдану.



За моїм враженням від Євромайдану, люди там насамперед тому, що вони втомилися жити в корумпованому суспільстві. Вони втомилися жити у беззаконні, вони ніколи не знають, що буде з ними», - сказала Северінсен.




Учасники акцій протесту у Києві успішно використали тактику „людських стін”, опираючись наступу загонів поліції


Вчера Янукович встретился с заместителем госсекретаря США Викторией Нуланд и главой дипломатии ЕС Кэтрин Эштон. После этого ночью "Беркут" и внутренние войска зачистили баррикады на Майдане.



Дипломат подошла к стоящим на Майдане представителям Внутренних войск и предложила им печенье, угощенье взяли, не проронив ни слова, поблагодарили Нуланд улыбками.





"Наша відповідь повинна бути чіткою, не у дипломатичних комюніке, а мовою, яку зрозуміють бандити: санкції, арешт активів та презирство!", - написав представник НАТО.




Народний депутат від «Свободи» Андрій Іллєнко потерпів під час розчищання барикад у Києві. Йому розбили голову.





В ніч на середу, 11 грудня, тисячі бійців "Беркуту" здійснили штурм на Євромайдан. Атака почалась трохи за 1:00 ночі і тривала усю ніч.