Сб, 2024-04-27, 09:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



На кадрах ящірка сидить перед планшетом і грається в Ant Smasher. Рептилія намагається упіймати язиком віртуальних комах.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Польща вважає завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом надзвичайним прогресом в євроінтеграції України.



21 грудня в Києві хмарно із проясненнями, уночі мокрий сніг з дощем, удень дощ із мокрим снігом, вітер північний, 7-12 м/сек. Температура повітря протягом доби близько 0 градусів.




62-й Берлинский международный кинофестиваль, который пройдет с 9 по 19 февраля 2012 года, назвал первые десять фильмов своей программы.



В этот день отмечается день рождения и ухода в паринирвану основателя буддийской школы Гелуг ламы Цзонкапы, почитая которого, калмыки в ходе специального ритуала прибавляют к своей жизни еще один год.

Фрибур, Швейцария

 

Cамое удивительное то, что граница между франкоязычным и немецким населением в Европе ни в одном месте не выявляется так четко, как в городе Фрибур.




Окружной суд города Венерсборг, расположенного на западе Швеции, одобрил заявление о банкротстве автопроизводителя Saab, поступившее в понедельник, 19 декабря.



Все люди на планете Земля стремятся выглядеть красиво, особенно очень красивыми люди хотят быть на праздники.



Сенсаційним став той факт, що офтальмологічний аналіз очей Марії показав зменшення сітківки ока при наближенні світла і розширення при його віддаленні, як це буває з очима живої людини.



У Болгарії невістці циганського барона Кирила Рашкова, 34-річній Софії Христовій, призначили покарання у вигляді року в'язниці умовно за незаконне зберігання черепах, занесених до Червоної книги.



Гарантією членства України в Європейському Союзі є її бажання досягти цієї мети, підтримка народом європейських прагнень і географічне розташування країни.


Верховний комісар ООН з прав людини Наванетхем Піллай заявила, що кількістьзагиблих у Сирії перевищила 5 тисяч осіб, з яких 300 - діти. У зв'язку з цим Нейстат закликала російську владу, яка має серйозний вплив на сирійське керівництво, чинити тиск на Дамаск.