Сб, 2024-04-27, 10:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Працівники Таїландського тигрячого зоопарку довели, що Сантами можуть стати й тигренята. Найменших мешканців зоопарку одягли у святкові костюмчики, щоб потішити відвідувачів.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В наступающем новом году каждый человек хочет реализовать те свои планы и задумки, которые по той или иной причине не удалось сделать в году уходящем.


26 грудня в Києві мінлива хмарність, уночі без істотних опадів, удень місцями невеликий сніг з дощем, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -3...-5 градусів, удень +2...+4 градуси.



Досі небагато виробників експортували на світові ринки зроблені в Китаї автомобілі - все, що випускається в Піднебесній, там же і продається. Мабуть, лише Honda зважилася на продаж зібраних в Китаї однооб'ємників Jazz.



У столиці Йорданії Аммані сталися зіткнення прихильників опозиційного руху "Фронт ісламської дії" і співробітників сил правопорядку.



Нардеп від Партії регіонів Володимир Макеєнко вважає, що Україні не потрібне Євро-2012. "Євро? На фіг воно нам потрібно було?!", - сказав він в інтерв’ю в суботу.



П’ятьох громадян затримали сьогодні на Хрещатику під час проведення флеш-мобу на підтримку російської опозиції.



В Антрацитівському районі Луганської області на трасі місцевого значення "Червоний Промінь - Антрацит" через ожеледицю перекинувся автобус, в якому знаходилися 20 пасажирів.




Вранці в неділю, 25 грудня, судно "Альфа-3", що йшло під прапором Камбоджі, затонуло в Охотському морі в протоці Лаперуза, що розділяє Сахалін і острів Хоккайдо.



Кожен вболівальник має шанс обрати свого улюбленого коментатора на Євро-2012. Цю ідею запропонував заступник генерального директора НТКУ Михайло Метревелі.