Сб, 2024-04-27, 10:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Новый год в компании


Совсем мало времени осталось до начала новогодних и рождественских праздников. Большинство людей уже сейчас планируют, как лучше провести эти праздничные дни.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-12-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Американську поп-співачку Кеті Перрі визнано артистом року за версією MTV. У боротьбі за почесний титул Перрі випередила Нікі Мінаж, Адель, Lady Gaga, Ріанну, Бейонсе та інших.



Американські науковці з університету штату Орегон у місті Корваліс виявили в печері Саус Айс у Каскадних горах бактерії, які мешкають в умовах, що нагадують марсіанські.



В Івано-Франківську на стовпах розвісили листівки з зображенням Адольфа Гітлера і написом "Я також винищував українців. Поставте і мені пам'ятник".




Співробітники притулку навчили кота малювати. Оскільки він любить ходить колами, вони підкладають йому під лапи фарби, а потім випускають на полотно. Коту це заняття подобається.


20 грудня в Києві хмарно, мокрий сніг і дощ, вітер північно-східний, 7-12 м/сек., поривчастий. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень 0...+2 градуси.




Трехдневные молебны Праздника тысячи лампад начались в понедельник в дацанах России. Это - один из главных религиозных праздников буддизма.



Зачастую в кинологи попадают по распределению люди, далекие от собаководства - электрики, слесари, сантехники, которых самих нужно тренировать не меньше, чем их питомцев.



Свято Миколая в Україні особливо шанується серед дітей. За традицією, в ніч з 18 на 19 грудня святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку.



У ПАРЄ мають намір піддати Київ критиці через кримінальне переслідування представників колишнього керівництва країни, проблемами у судовій системі і невиконанням вимог Ради Європи.



Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун засудив надмірне вживання сили проти учасників акцій протесту в Єгипті.



Honda все-таки работает над новым поколением своего легендарного суперкара NSX. И в январе 2012 года на автосалоне в Детройте японцы обещают представить свое виденье мощного спортивного купе