Сб, 2024-04-27, 09:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Шість років тому говорили, що Дженніфер Еністон і Бред Пітт не змогли продовжувати спільне життя через відсутність спадкоємців. Проте зараз з'явилася дещо інша версія.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-12-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Колишній секретар Київради Олесь Довгий почав передвиборну агітацію в одному з районів на Лівому березі Києва. Відео зустрічі Довгого з "бабусями" з’явилося в Інтернеті.



Українські комуністи, які повсякчас згадують радянське минуле, говорять про любов і боротьбу за права пролетаріату, із задоволенням їздять на розкішних німецьких авто з номерами Верховної Ради.



Мер Болграда Одеської області Сергій Корольов здав партквиток члена Партії регіонів напередодні слухання його персональної справи.



27 грудня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вітер західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +4...+7 градусів.




Руководитель крупной медиакомпании в разговоре с корреспондентом издания неофициально подтвердил эту информацию: "Все запреты на освещение митинга были сняты в субботу, примерно за час до его начала".



Подбирать камеры для систем видеонаблюдения не так-то просто. Здесь приходится учитывать целый ряд технических характеристик, экономическую целесообразность той или иной комплектации.


В наше время, когда уфологи и астрономы практически не верят в существование инопланетных форм жизни хотя бы на Марсе и разыскивают следы разумной жизни за пределами нашей Солнечной системы, нашлись авантюристы, готовые отыскать признаки пребывания пришельцев на Луне.


 

Большинство украинцев за сближение с Евросоюзом. Об этом свидетельствуют данные опросов Центра Разумкова, согласно которым 51,2 % украинцев позитивно относятся к вступлению в ЕС, негативно относятся 30,3%.




24 декабря, как и было запланировано, состоялась санкционированная аналогичная акция на проспекте Сахарова. В ней приняли участие до 30 тысяч человек по данным МВД и около 120 тысяч по мнению оппозиции.



Для всіх очевидним остаточно стало, що ніяких просувань по формалізації наших відносин з Євросоюзом не буде до завершення виборів (до Верховної Ради Україні у 2012 році.



Тварина подолала 320-кілометровий шлях зі штату в Клівленд в Огайо у нестерпних умовах і вижила.


Зміни в політичній стратегії і тактиці потрібні практично всім основним політсилам. За підсумками 2011-го лише дві з них - Компартія і "УДАР" - можуть сказати, що все розвивається в правильному напрямку: їхні рейтинги зростали протягом усього року.



Не дивлячись на всю свою еротику, журнал Playboy ніколи не був вульгарним. Мало того, з моменту своєї появи він прищеплював чоловікам гарний смак, і тому звання "Кращий автомобіль за версією Playboy" високо цінувалося автовиробниками.



На південно-східне узбережжя Австралії обрушився сильний град - кульки криги, що летіли з неба, досягали розміру лимона.



Каждый человек заботится о здоровье и безопасности своих детей. Ведь дети, особенно если они еще маленькие, часто болеют, а подхватить заболевания могут даже от небольшого перепада температуры.



За 17 кілометрів від Кіруни, Швеція, відчинив свої двері готель, який називається ICEHOTEL.