Сб, 2024-04-27, 12:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


На Рівненщині Дід Мороз відкрив резиденцію у лісі поблизу обласного центру. У дерев'яній хатинці він зустрічає малят, розважає і дарує подарунки.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2011-12-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У Києві лише за кілька днів постраждали четверо людей від скажених тварин. Це при тому, що сказу у столиці не було 20 років. Темпи, якими пошесть поширюється останніми днями, можуть обернутись епідемією.



Дейнека поставив питання, що стосується Василя Ядухи.  Журналіст продемонстрував копію документа, згідно якої Ядуха оформив на свого сина приміщення вартістю 90 грн за квадратний метр.



24 грудня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, вітер південний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -5...-7 градусів, удень -1...-3 градуси.



Командир МКС, астронавт NASA Ден Бербенк зумів зробити з борту космічної станції знімки комети Лавджоя - комети, яка викликала справжній фурор серед астрономів, оскільки всупереч усім прогнозам змогла пережити тісне зближення із Сонцем і не зруйнувалася.



У деяких кав'ярнях Ужгорода та Харкова ось вже кілька днів можна не лише випити кави, а й поділитися напоєм з абсолютно незнайомою людиною.



"Гуркали вони в підвалі серед мерців у своє задоволення, аж поки одного разу не "ожило" одне з привезених тіл і не почало стукати у двері холодильника, мовляв, відкрийте, я до вас хочу!"



Щонайменше 1080 осіб загинули і 1079 зникли безвісти через шторм, що обрушився наприкінці минулого тижня на Філіппіни, оголосили сьогодні місцеві рятувальники.


Суд оголосив рішення по апеляції Тимошенко менше ніж через годину після того, як пішов у дорадчу кімнату. Головуюча суддя Олена Сітайло оголосила тільки резолютивну частину рішення, зазначивши, що повний текст буде оприлюднений 29 грудня в 16:00.



Диаметр шара составляет около 110 сантиметров, вес - порядка шести килограммов. На вид шар "спаян" из двух половинок, отлитых из какого-то металла. На "полюсах" расположены два выступа. Внутри шар полый.




(CERN) впервые с начала работы этого крупнейшего в мире ускорителя частиц открыли новую элементарную частицу - Chi-b(3P).



Животное "бесчинствовало" до тех пор, пока хозяин не проснулся. Врач "скорой" затем сказал, что в подобных случаях люди "обычно не просыпаются".




Жаба зібрала більше мільйона переглядів на YouTube.



Крім зйомок у серіалі "Дві з половиною людини", актор знову співпрацює з MTV. Музичний канал оголосив, що в новому сезоні в ефір повернеться популярне шоу Катчера Punk'd.