Сб, 2024-04-27, 09:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Серед нових живих організмів є і дуже екзотичні створення: ящірки, які бувають лише жіночої статі, риби-огірки, рослини, які харчуються птахами та щурами, і багато інших.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-12-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Самое время в такую холодную зимнюю пору приобрести для себя камины. Ведь нет ничего лучшего, как сидеть возле камина и читать любимую книгу или же пить приятные напитки с любимым человеком.



13 грудня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без опадів, вранці та вдень невеликий дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -1...+1 градус, вдень +2...+4 градуси.




Чоловіки увірвалися у посольство і побили охоронців, які намагалися їх зупинити, а також заступника посла, консула і кількох інших дипломатів і співробітників місії.


Глава Вологодской области Вячеслав Позгалев подал прошение об отставке. Позгалев был одним из губернаторов, которые недавно были вызваны для беседы в Кремль в связи с низкими результатами "Единой России".



Незалежна медіа-профспілка висловлює підтримку осередку медіа-профспілки газети "Сегодня" у його прагненні протистояти цензурі.



Київська влада готова стати рівноправним партнером проекту "ГОГОЛЬFEST", заявив заступник голови КМДА Леонід Новохатько під час презентації міжнародного фестивалю сучасного мистецтва.



Німецькі науковці з Інституту дослідження полімерів Товариства Макса Планка створили "самоочисне" покриття для сенсорних екранів. Покриття відштовхує жир, воду і бруд.



Минулими вихідними відбувся 20, останній в році тур української футбольної Прем'єр-ліги. Команди йдуть на зимову перерву, яка триватиме довгих три місяці - до 10 березня.



Міносвіти зробило запит до російської Академії наук щодо законності наукового ступеня скандального Професора Пі - Андрія Слюсарчука, - якому було присвоєно це звання в Москві за суворо засекречені розробки.



У Москві і найбільших містах Росії 10 грудня, пройшли мітинги проти підсумків виборів до Держдуми, згідно з якими правляча "Єдина Росія" отримала майже 50% - як мінімум удвічі більше, ніж, на думку противників партії, вона набрала "насправді".



Міліція в неділю ввечері знесла останній намет у наметовому містечку "чорнобильців" в Донецьку, в якому перебувало 6 протестувальників, які відмовлялися його покинути.



Очікуваного 9 грудня рішення Ради міністрів закордонних справ країн ЄС щодо України не ухвалено. Міністри відхилили претензії Сербії на статус кандидата в члени ЄС, а про Україну навіть не згадали.




"Добрый вечер, Москва! Я бы даже сказала: добрейший. Весь вчерашний день - это какое-то чудо. Какое-то чудо, что вчера не случилось никаких жертв.