Сб, 2024-04-27, 12:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


15 грудня в Києві хмарно, без істотних опадів, вночі й у першій половині дня туман, вітер південний, 5-10 м/сек. Температура повітря протягом доби +4...+6 градусів.

Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2011-12-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Олександр Мороз висловив думку, що скасування судом постанови Генеральної прокуратури України про порушення кримінальної справи проти президента України (1994-2005 рр.) Леоніда Кучми може бути оборудкою за великі гроші.



Апеляційний суд Києва не знайшов підстав для звільнення з-під варти екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Відповідне рішення суд виніс на засіданні за скаргою на вирок у "газовій справі" 14 грудня.


Європейський Союз сподівається на створення в Україні сприятливої політичної атмосфери для парафування та підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Про це сьогодні, 14 грудня, заявив глава представництва ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра.



Зима — лучшее время подготовиться в весеннему строительству. Узнать все цены — что, где и по чем, найти бригаду строителей, нарисовать план своего нового дома, ну и конечно, прикупить земельку.



Компанія Google, виконуючи липневу обіцянку, опублікувала архів інтерактивних цифрових знімків північно-східних регіонів Японії, які були практично зметені з лиця Землі землетрусом і цунамі в березні 2011 року.


Реабілітаційний центр розміщений на площі 12 га, складається з двох вольєрів, п'яти штучних озер і 30 барлогів, однак незабаром його планують розширити, оскільки Кабмін дозволив парку "Синевир" збільшити свою територію на 2304 га (зараз вона становить 40400 га).



Розлучниця стверджує, що скандальна популярність їй не до душі: її життя виявилося буквально зруйновано газетярами. "Я уявлення не мала, у що вплуталася.



В одних випадках, на думку дослідників, можна відбутися легким переляком, але є вулкани, що становлять велику загрозу для населення Землі. Чи може викликати серйозні глобальні наслідки Тунгурауа, відомий еквадорський вулкан, чиє ім'я в перекладі означає - "вогненна горлянка"?