Сб, 2024-04-27, 14:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Встретив Новый год дома или в кругу друзей, возможно вы решите, что нужно воспользоваться не типичной для этой поры года погодой и отправитесь на несколько дней в украинскую столицу.
Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-12-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Предлагается не бороться с изображениями драконов, являющихся символами 2012 года, а дарить другой символ - победы добра над злом. "В новом году дарите вместо драконов изображение Георгия Победоносца".



Новий рік вже настав на острові Різдва (Кирітіматі) держави Кирібаті, розташованого в центральній частині Тихого океану.



Британський актор Деніел Редкліфф, що зіграв Гаррі Поттера, вкрай незадоволений тим, що у продажу з'явився туалетний папір із його зображенням.



До Нового года остается все меньше времени, а на вашей кухне полным ходом идет подготовка праздничного стола.



Близько шести тисяч озброєних людей із племені лу нуер йдуть до міста Пібор, по дорозі підпалюючи будинки і забираючи з собою велику рогату худобу.



За повідомленням національного метеорологічного управління, загрози цунамі не виникло.



Остання позначка в 5 мільйонів копій альбому була подолана в 2004 році. Рекордсменом тоді став Ашер з альбомом Confessions - було продано близько 7,9 мільйонів копій, згідно з даними Nielsen Soundscan.



А в Одесі на час новорічних свят пропонують брати в оренду живі ялинки, що ростуть у горщиках.



Хвиля насильства накрила Нігерію після виборів президента, які відбулися у травні. Перемогу на них здобув Джонатан Гудлак, який сповідує християнство.



У понеділок до Сирії прибула група спостерігачів Ліги арабських держав (ЛАД), яка наступного дня почала роботу в місті Хомс, де, за даними ЗМІ, точаться найзапекліші сутички урядових сил з озброєною опозицією.



Суд італійського міста Мантуя зобов'язав батьків п'ятирічної Андреа змінити дівчинці ім'я, оскільки на думку суду, це чоловіче ім'я