Чт, 2024-04-18, 21:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:13
День закоханих стане днем загибелі всього людства
Інші останні Новини світу науки і технологій

Американські науковці призначили новий "кінець світу" на День закоханих, 14 лютого 2013 року, інформує ТСН.

Передбачається, що День святого Валентина буде затьмарений загибеллю всього людства або більшої його частини через зміни нахилу нашої планети.

На думку науковців, це викличе численні землетруси і величезні цунамі по всьому світу.

У призначений день Земля проходитиме між планетою Нібіру (її ще називають планетою диявола) і Сонцем, що і призведе до зсуву магнітних полюсів і, як наслідок, зміни нахилу нашої планети.

За даними науковців, які вирішили зайнятися розрахунками чергового апокаліпсису, Нібіру почне віддалятися від нашої планети після 1 липня 2014 року, а до цього моменту на Землю чекають безперервні катаклізми.

Зазначимо, Нібіру - це міфічна планета, яка подорожує Сонячною системою. Деякі "дослідники" стверджують, що це небесне тіло описане в шумерських текстах як 12-та планета від Сонця, а її графічний символ зустрічається в культурах інших народів Стародавнього Сходу.

Згідно з міфом, планета рухається по витягнутій орбіті і з'являється між Марсом і Юпітером раз на 3600 років. При цьому певних наукових робіт з цієї теми немає ні в шумерології, ні в астрономії.

Натомість німецькі науковці минулого тижня заявили, що широко розрекламований кінець світу за календарем майя, призначений на кінець 2012 року, не відбудеться. І все через те, що майя передбачили новий етап у житті людства, а не апокаліпсис.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1111 | Додав: nowyny | Теги: Нібіру, День Святого Валентина, міфічна планета, кінець світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]