Пт, 2024-04-19, 14:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:10
До Кабміну прийшли кілька тисяч протестувальників
Інші останні Новини України
Колона у складі 5-6 тисяч учасників мітингу в центрі Києва вийшла з Майдану Незалежності по вул.Інститутській і слідує до Кабміну.
"Схід і Захід - разом! Слава українському народу! Ми переможемо! Слава, слава..." - скандують протестувальники.

Перед виходом колони екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко нагадав, що акція є мирною і не можна йти на поводу у провокаторів. 

Протестувальники планують нагадати про свою вимогу: відставки уряду і президента.

Під Кабміном також з'явилася звукова апаратура, лунають патріотичні пісні. 

Станом на 7:30 перед Кабміном залишилася лише незначна частина мітингувальнків. Інші пішли у Маріїнський парк та переважна більшість спустилася на Майдан.  Ще певна кількість мітингарів з іншого боку КМУ чергує біля під'їздів Кабміну. Поруч стоять чиновники, які прийшли на роботу, але не можуть потрапити всередину будівлі. 

Нагадаємо, 1 грудня учасники акції громадянського протесту в центрі Києва захопили будівлю Київської міської державної адміністрації, а також будівлю Федерації профспілок.

На вулиці  Банковій відбулись зіткнення між міліціонерами та молодиками спортивної статури, які разом з бульдозером прорвали кордон міліції біля Адміністрації президента.  

Правоохоронці встановили, що до неправомірних дій біля Адміністрації президента причетні понад 300 членів організації " Братство".

Опозиція закликала не піддаватись на провокації і повернутись на Майдан, наголошуючи, що акція носить виключно мирний характер.  

Протестувальники розбили на Майдані Незалежності наметове містечко

Ніч у таборі мітингувальників минула спокійно.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 870 | Додав: adminA | Теги: Кабміну, кілька тисяч протестувальників | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]