Пт, 2024-03-29, 15:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:39
До спортсменів-"тітушків" можуть застосувати довічну дискваліфікацію - заявляють в УДАРі
Інші останні Новини України
 Українські спортсмени не мають права ганьбити Україну, заявив голова Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму Артур Палатний. Він оприлюднив Звернення до федерацій спортивного і бойового єдиноборства, спортивних клубів і об'єднань.

"Звертаюся до всіх спортсменів України, яких влада намагається використовувати як бойовиків-провокаторів під час мирних демонстрацій. Спорт - це благородний вид діяльності, де в чесному змаганні за правилами перемагає сильніший. Українські спортсмени своїми перемогами неодноразово прославляли Україну на світових аренах. Але зараз прийшов час вибору", - заявив Палатний, повідомляє Главком.

"Українські спортсмени, в першу чергу, представники бойових видів спорту, не мають права ганьбити Україну і себе особисто. Бити жінок і дітей можуть тільки відверті покидьки суспільства. Тому закликаю глав федерацій бойового єдиноборства, всіх тренерів, керівників спортивних клубів, українських чемпіонів провести роз'яснювальну роботу серед молодих спортсменів і попередити їх про кримінальну відповідальність за протиправні дії", - відмічено в обігу.

Палатний також закликав спортсменів не погоджуватися на пропозиції влади і не брати участь в протистояннях з мирними демонстрантами, не розбивати своє життя і спортивну кар'єру.

"Як голова Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму попереджаю: ми вимагатимемо від міжнародних спортивних федерацій довічної дискваліфікації тих спортсменів, хто буде задіяний в бійках і провокаціях" .- відзначив депутат.

Раніше Палатний заявляв, що деякі спортсмени змушені брати участь в акціях протесту, щоб заробити собі на життя.

Відзначимо, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко в суботу 30 листопада увечері прилетів до Львова і виступив перед учасниками місцевого Євромайдану. Він закликав львів'ян до об'єднання.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 923 | Додав: adminA | Теги: тітушків, довічну дискваліфікацію, удар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]