Пт, 2024-03-29, 13:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:33
Джордж Клуні - найкращий актор, а новий фільм Скорсезе найкращий
Інші останні Новини світу

Національна рада кінокритиків США назвала стрічку Мартіна Скорсезе "Хранитель часу" (оригінальна назва - "Hugo") найкращим фільмом року, а постановника визнали найкращим режисером, передає РИА "Новости".

Нова робота Скорсезе заснована на книзі Браяна Селзніка "The Invention of Hugo Cabret". Ролі у фільмі виконали Аса Баттерфілд, Бен Кінгслі, Саша Барон Коен, Хлоя Грейс Морец і Крістофер Лі.

"Хранитель часу" - перший дитячий фільм Скорсезе і перший знятий у форматі 3D.

"Хранитель часу" - історія про бездомного сироту, сина годинникаря, який живе в Парижі на вокзалі і намагається полагодити механічну ляльку, а підчас спроб стикається з Жоржем Мельєсом, - автором першого науково-фантастичного фільму в історії.

Найкращим актором, на думку американських кінокритиків, цього року став Джордж Клуні. Рада відзначила його роль в картині "Нащадки" ("The Descendants").

Звання найкращої актриси отримала Тільда Свінтон, яка виконала одну з головних ролей у стрічці "Щось не так з Кевіном" ("We Need to Talk About Kevin").

Вручення нагород Національної ради кінокритиків США вважається свого роду репетицією "Оскара". Фільми, відзначені радою, нерідко отримують і нагороди Американської кіноакадемії.

Зокрема, так було зі стрічками "Старим тут не місце" (2007) і "Мільйонер з трущоб" (2008). Картини "Мені б у небо" та "Соціальна мережа", які кінокритики визнали найкращими у 2009 і 2010 роках, "Оскарів" не удостоїлися, проте були представлені в номінації "Найкращий фільм".

Зазначимо, у 2009 році Мартін Скорсезе був удостоєний почесного "Золотого глобуса" за внесок у світовий кінематограф.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1298 | Додав: adminA | Теги: Hugo, Мартін Скорсезе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]