Чт, 2024-04-18, 14:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:24
Фотопроект "Непомічені", присвячений Євромайдану, презентували українські дизайнери
Інші останні Культурні новини
Наприкінці грудня творча майстерня Patoka Studio, відома за своїми роботами з Ванею Дорном, Ляпісом Трубецьким, Бумбоксом і Дмитром Шуровим, презентувала фотопроект "Непомічені" , присвячений подіям на Євромайдані, передає Gazeta.ua.

"У Patoka Studio працюють аполітичні люди, - каже художник по костюмах Леся Патока, - Ми не знаємо імені міністра внутрішніх справ, дивуємося звучанням слова "тітушки" і щиро віримо в те, що термін" сім'я "повинен викликати одні лише позитивні емоції. Принаймні, так було до недавнього часу. до того самого моменту, коли "тітушки" в погонах від імені міністра внутрішніх справ почали бити студентів, жінок і просто перехожих. А членам "сім'ї", як виявилося, на це глибоко наплювати. Навіть коли на вулиці вийшли сотні тисяч українців, вони продовжували робити вигляд, що нас не існує".

За словами авторів ідеї, фотопроект Patoka Studio "Непомітні" присвячений сліпцям від влади.

"Тим, хто не бачить і ненавидить свій власний народ. Хто знає, може хоча б пір'я на наших головах зможуть привернути їх увагу. "Dum spiro, spero..."

14 грудня, група "Океан Ельзи" виступила в першому складі на сцені Евромайдана на столичному Майдані Незалежності. "У суботу ввечері наш виступ на Майдані. Як колись. Паша, Юра, Діма Денис і я. Важливі речі об'єднують!" - Написав на своїй сторінці в Twitter вокаліст команди Святослав Вакарчук.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 908 | Додав: adminA | Теги: фотопроект Непомічені, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]