Пт, 2024-03-29, 02:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:27
Гимн Украины поют в перегруженном киевском метро. ВИДЕО
Інші останні Політичні новини
Центральные станции киевского метрополитена в полдень воскресенья, 8 декабря, загружены, как в час пик рабочего дня.

Как сообщает Интерфакс-Украина, люди на станциях метро стихийно поют Государственный гимн Украины. Периодически входящие в вагоны пассажиры выкрикивают "Слава Украине!", на что им в ответ отвечают "Героям слава!".

В основном, люди выходят на центральных станциях метрополитена: "Крещатик", "Майдан Незалежности", "Театральная", "Золотые ворота".

На головній площі столиці станом на 12:00 уже зібралося кілька сотень тисяч українців. Громадяни вимагають імпічменту Януковича, дострокових парламентських і президентських виборів, відставки уряду Азарова, порушення кримінальної справи проти Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, покарання усіх винних у побитті мирних громадян 30 листопада та 1 грудня. Також громада вимагає негайного звільнення усіх політичних в’язнів.

Люди скандують: «Зека – геть!», «Відставка!», «Банду – геть!», «Зека – на нари!», «Революція!», «Слава Україні!», «Героям Слава!».

Віче відкрили молитвою представники українських церков Любомир Гузар, намісник Михайлівського собору, де ховалися мітингувальники після розгону Майдану 30 листопада, Єпископ Агапіт ​​та інші.

На сцені Майдану лідери опозиції – Арсеній Яценюк , Віталій Кличко та Олег Тягнибок, представники студентського та журналістського спільнот, а також дочка Юлії Тимошенко – Євгенія Тимошенко.

Протестувальники зайняли всю площу Незалежності. Люди стоять на Хрещатик у напрямку столичної мерії та Бесарабської площі, на вулиці Інститутській, на пагорбах біля Жовтневого палацу. Переважна частина учасників заходу — це жителі Києва, які у метро масово прибувають до Майдану Незалежності. З трьох ескалаторів, що ведуть на вихід станції метро «Хрещатик», два працюють на підйом. На Майдані Незалежності з чотирьох три працюють на підйом людей на поверхню.

Мітингувальники, крім прапорів опозиційних партій, тримають державні прапори України та прапори Євросоюзу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1008 | Додав: adminA | Теги: киевском метро, Гимн Украины, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]