Пт, 2024-04-19, 03:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:02
"Грошовий дощ" випав у Британії
Інші останні Новини Європейського Союзу

"Дощ" із фунтових купюр випав на одному з найстаріших курортів Великобританії - у Блекпулі.

Інцидент стався, коли злодії викрали в одного із пенсіонерів банку з усіма його заощадженнями, а потім відкрили її на пляжі. Вітер здійняв усі купюри в повітря, що створило ефект грошового дощу, передає Euromag.

Гроші, які розлетілися по узбережжю, належали пенсіонерові, який грав в ігрові автомати неподалік від пляжу. У сумці, яка стояла поруч, він зберігав банку з усіма заощадженнями, зробленими протягом життя.

Злодії викрали у нього цю банку, поки літній чоловік захопився грою. На пляжі злочинці, маючи намір дізнатися, що знаходиться всередині банки, відкрили її, і весь вміст - купюри вартістю 5, 10 та 20 фунтів - розлетілися на вітрі.

Люди, які проходили поруч, кинулись за грошима. Приблизно 8 000 фунтів було піднято із землі, і ще 15 000 повернули чоловікові після обшуку грабіжників. Та 12 000 фунтів безслідно зникли разом з людьми.

А на початку року Європу місцями падав дивний, але не такий приємний дощ. Наприклад, у Швеції випав "дощ" з мертвих птахів, серед яких були галки, ворони та сороки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1124 | Додав: adminA | Теги: Дощ із фунтових купюр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]