Сб, 2024-04-20, 10:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:04
Костусєв розповів через що його госпіталізували. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Міський голова Одеси Олексій Костусєв був госпіталізований не через гіпертонічний криз, а через алергічну реакцію на ліки від нього.

"У мене розвинувся сильний гіпертонічний криз, піднявся тиск, посилене серцебиття і болі в ділянці серця. Мені провели серйозну терапію, капельниці тощо. Але, судячи з усього, це дало алергічну реакцію, почався набряк Квінке. О пів на п'яту ранку у мене невідкладна допомога, і мене госпіталізували в реанімацію", - заявив Костусєв в коротенькому інтерв'ю одеському каналу АТВ.

Зауважимо, набряк Квінке - реакція на вплив різних біологічних і хімічних чинників, часто має алергічну природу. Прояви набряку Квінке - збільшення обличчя або його частини, або кінцівок. Колір шкіри при цьому не змінюється.

Раніше стало відомо, що Костусєв потрапив до реанімації з гострою серцевою недостатністю. Лікарі діагностували у нього гіпертонічний криз.

2 грудня відразу два незалежних джерела повідомили про те, що Костусєв подав у відставку з посади мера Одеси. Причини такого рішення джерела не озвучили.

За інформацією ЗМІ, у п'ятницю, 2 грудня, Костусєв зустрічався з президентом Віктором Януковичем.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1190 | Додав: nowyny | Теги: Костусєв, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]