Пт, 2024-03-29, 15:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:01
Кремлю Вашингтон повідомив, що підтримує євроінтеграцію України
Інші останні Політичні новини

 Вашингтон закликає Москву вплинути на мирне врегулювання ситуації в Україні та знову висловлює свою підтримку на користь європейського вибору цієї країни.

Це питання обговорювалося на зустрічах у Москві заступника держсекретаря США у справах Європи та Євразії Вікторії Нуланд, повідомили в посольстві США в Москві за підсумками її візиту до Москви.

"Заступник держсекретаря Нуланд висловила глибоку стурбованість США щодо ситуації в Україні та закликала російську сторону до мирного врегулювання проблеми, забезпечення захисту людської гідності та ухвалення політичного рішення", - повідомили у прес-службі

"Заступник держсекретаря США чітко роз'яснила російським колегам, що США підтримують вибір України на користь Європи, ненасильницьке і виключно політичне вирішення ситуації, що склалася, а також відновлення економічного благополуччя країни за підтримки Міжнародного валютного фонду", - зазначили в посольстві.

Нуланд під час візиту супроводжувала старший директор відділу Росії та Євразії при Раді національної безпеки США Селеста Валландер.

Вони провели зустрічі із заступниками міністра закордонних справ Росії Сергієм Рябковим та Олексієм Мєшковим, помічником президента РФ Юрієм Ушаковим і лідерами російського громадянського суспільства.

"Під час продуктивних двосторонніх зустрічей із представниками російського уряду сторони обговорили економічні відносини, питання у галузі контролю над озброєннями, у сфері безпеки і контакти між громадянами обох країн", - повідомили в посольстві.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 872 | Додав: adminA | Теги: євроінтеграцію України, Вашингтон, Кремлю | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]