Пт, 2024-03-29, 11:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:22
Лікарі посмертно діагностували у Еммі Уайнхаус маловивчене захворювання
Інші останні Новини світу

Відповідно до інформації, що з'явилася недавно, популярна британська соул-співачка Емі Вайнхаус, що раптово померла влітку цього року у віці 27 років, страждала однією з форм так званого розладу особистості, передає Raut.ru..

За даними джерел, це захворювання вивчено мало, однак з-поміж його симптомів медики виділяють, зокрема, різкі перепади настрою й емоційну нестійкість, приступи почуття провини, пекучого сорому, порожнечі, які можуть змінюватися гнівом і люттю.

Серед наслідків, до яких може привести дане захворювання, є залежність від алкоголю й наркотиків. Все це й спостерігалося у покійної виконавиці, яка, незважаючи на всі старання, ніяк не могла впоратися зі своїми шкідливими звичками.

Тимчасом розлад офіційно ніколи не був діагностований у дівчини, але тільки тому, що вона сама була проти подібних діагнозів і категорично не хотіла вірити в те, що в неї не все гаразд із нервовою системою.

Звісно, тепер уже важко щось довести, і навряд чи можна назвати дивним те, що смерть зірки донині обростає новими чутками й плітками. Відповідно до раніше оприлюдненої інформації, дівчина померла від занадто великої дози алкоголю у поєднанні із сильнодіючими наркотичними речовинами.

Проте батько співачки, 61-літній Мітч Вайнхаус, і далі твердить, що його донька під кінець життя майже змогла відмовитися від своїх пагубних звичок і померла як героїня.

Посмертний альбом Емі Вайнхаус вийшов у лідери скачувань

Посмертний альбом британської співачки Емі Вйнхаус "Lioness: Hidden Treasures", що вийшов у понеділок у світ, посів перше місце за кількістю скачувань на iTunes.

Водночас, її старий альбом "Back To Black" поступився пальмою першості продажів платівці 21-річної молодої співачки Адель в офіційних чартах.

Британські ЗМІ повідомляють, що вже протягом кількох годин після свого офіційного релізу посмертний альбом Вайнхаус став лідером за кількістю завантажень на музичному сервісі iTunes.

"Можливо, публіка досі переживає емоційне потрясіння і почувається зобов'язаною купити цей альбом, щоб віддати данину пам'яті Емі", - так прокоментував ажіотаж навколо нової платівки представник музичної мережі HMV Дженнаро Кастальдо.

Диск має назву "Lioness: Hidden Treasures" ("Левиця: Таємні скарби") і містить 12 треків, серед яких дві цілком нові пісні - "Halftime" і "The Girl From Ipanema", уривки та демо-записи, а також джазова композиція "Body And Soul", яку Вайнхаус незадовго до смерті записала в дуеті з відомим джазменом Тоні Беннеттом.

Збором матеріалу для альбому займалися продюсери Салаам Ремі і Марк Ронсон, які прослухати кілька тисяч годин записів покійної співачки.

Прибутки від продажу диска підуть на потреби благодійного центру, про створення якого було оголошено після смерті співачки.

Центр має допомагати молодим людям боротися з наркозалежністю і відновлюватися після лікування від наркоманії.

Нагадаємо, що 23 липня цього року знамениту співачку було знайдено мертвою у своєму будинку в британській столиці.

Представники поліції заявляли, що причина смерті співачки абсолютно незрозуміла, і для її встановлення знадобиться медекспертиза. Британські ЗМІ припустили, що це може вказувати на передозування наркотиками як найімовірнішу причину смерті виконавиці.

До кінця літа лікарі не знали, від чого померла Емі Вайнхаус, але були переконані, що не від наркотиків, але потім заявили, що причиною смерті британської співачки став нещасний випадок, якому передувало зловживання алкоголем, йдеться у висновку коронерського суду лондонського району Сент-Панкрас.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1594 | Додав: nowyny | Теги: Еммі Уайнхаус | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]