Чт, 2024-04-18, 19:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:50
Майдан пікетує Сім'ю. ВІДЕО
Інші останні Новини України
14.10. Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вітатиме радикальну реакцію Майдану, якщо президент України Віктор Янукович сьогодні у Москві підпише будь-які документи щодо Митного союзу, передає УНІАН.

"Ми чекаємо, який сигнал отримаємо зараз із Москви, і з того будемо виходити. Народ має сказати рішуче "ні" будь-якому митному чи тайожному союзу", - сказав Тягнибок.

Разом з тим, він не конкретизував, до яких саме дій вдасться опозиція сьогодні ввечері.

Сьогодні о 18.00 на Майдані Незалежності розпочнеться мітинг, на якому лідери опозиції та громадські діячі дадуть оцінку результатам переговорів президента України у Москві.

Опозиція має інформацію про те, що Янукович збирається підписати у Москві певні документи щодо взаємодії України і Митного союзу. "Це остаточна відмова від європейської інтеграції, чого ми не можемо допустити", - наголошують у Штабі національного спротиву.

"Тому ми запрошуємо всіх небайдужих зібратися сьогодні на Майдані о 18.00, щоб разом показати, чого насправді прагне український народ", - закликають в опозиції.

12.40. Близько тисячі мітингувальників з Майдану вирушила на пікет на вулицю Різницьку з вимогою покарати секретаря РНБО Андрія Клюєва, повідомляє "Українська правда".

Очолюють колону активісти Демократичного альянсу. Колона рухається до Генпрокуратури та офісу Андрія Клюєва, які розташовані на одній вулиці – Різницькій. Активісти збили дерев'яну клітку, куди вимагають посадити секретаря РНБО, якого вважають організатором кривавого розгону Євромайдану вночі проти 30 листопада.

Колона без ексцесів пройшла кордон службовців внутрішніх військ на вулиці Інститутській і продовжила свою ходу.

Нагадаємо, глава КМДА Олександр Попов, якого підозрюють в організації розгону Євромайдану на допиті у ГПУ заявив, що він діяв за прямою вказівкою Андрія Клюєва. Сам секретар РНБО назвав звинувачення інсинуаціями і спланованою провокацією.

11.55. Учасники акції протесту проти згортання євроінтеграції в Україні пікетують офіс сина президента України Віктора Януковича Олександра на вулиці Московській у Печерському районі Києва. Про це повідомив нардеп від фракції "Батьківщина" Олександр Бригинець, який також бере участь у пікеті.

"Сьогодні ми вирішили дещо змінити тактику пікетувань. Крім держустанов, ми будемо пікетувати і певні житлові та офісні споруди, які належать "стовпам" нинішнього режиму", - написав вранці у своєму Facebook Бригинець.

"Колона з кількох тисяч майданівців йде в гості до Януковича-середнього. Вимога - не чай і кава, а відставка Януковича-старшого", - додав він.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1104 | Додав: adminA | Теги: ЄвроМайдан пікетує Сім'ю.ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]