Пт, 2024-03-29, 18:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:13
Мавпа з Індії - шпигунка, у Росії - контрабандні коти
Інші останні Новини світу

Мавпу, що перейшла до Пакистану з Індії, затримала влада пакистанської провінції Пенджаб і відправила її під арешт, повідомляють РИА "Новости".

Як повідомляє у вівторок, 6 грудня, пакистанська газета Express Tribune з посиланням на офіційну інформацію, тварина, сама того не знаючи, у понеділок перейшла через індійсько-пакистанський кордон, який взято під особливу охорону, опинившись в пакистанському окрузі Бхавалпур.

Проте "порушницю" помітили пильні місцеві жителі, які спробували було зловити мавпу, але невдало. Тоді бхавалпурці звернулися в поліцію, повідомивши, що були свідками порушення кордону. Поліція виявилася спритнішою і змогла впіймати мавпу.

Наразі, мавпа перебуває в зоопарку міста Бхавалпур. Це виявився самець, служителі зоопарку дали йому кличку Боббі.

Місцеві ЗМІ іронізують, що індійську мавпу не наважилися випустити на свободу, оскільки невідомо, з якою метою вона могла перейти до Пакистану.

Це вже не перший випадок, коли тварини виявляються жертвами протистояння між Індією і Пакистаном. Торік у травні індійські селяни затримали і відправили під арешт "підозрілого голуба", який залетів у район індійського міста Амрітсар з пакистанської території.

Голуба доставили в поліцію, оскільки місцеві жителі вирішили, що він міг залетіти "зі шпигунською місією".

Нагадаємо, раніше в Росії заарештували хом'яка за борги його власника.

А в Болгарії було заарештовано козу за незаконну агітацію під час проведення президентських та місцевих виборів.

Прикордонники виявили в поїзді, що прямував з Казахстану до Росії, мішок контрабандних котів, повідомляє Lenta.ru.

Інцидент стався в Оренбурзі наприкінці листопада, проте ЗМІ дізналися про нього лише тепер.

Як повідомляється, в мішку, знайденому у вагоні, сиділо чотири кішки. Мішок розкривати не стали з міркувань безпеки - на думку ветеринара, тварини могли бути перенощиками різноманітних інфекцій.

Мішок з контрабандними кішками оглянули співробітники "Россільгоспнагляду" в Оренбурзькій області. Також із ситуацією ознайомили державного інспектора відділу Держветнагляду на державному кордоні РФ і транспорті.

За фактом виявлення мішка з кішками оформили документи про обов'язковий ветеринарний огляд вантажу, а також про відправку його назад до Казахстану. Про долю котів після повернення на станцію відправлення в Казахстані нічого не повідомляється.

Про те, навіщо домашніх тварин спробували ввезти до Росії, чому на них не було ніяких документів, а також хто був перевізником незвичайного вантажу, інформації немає.

Нагадаємо, що понад 800 котів, відправлених на забій, було врятовано китайськими захисниками тварин за допомогою поліції. "Вантаж, що нявкає" виявили в муніципалітеті Тяньцзінь, коли його переправляли в ресторани південнокитайської провінції Гуандун.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1089 | Додав: adminA | Теги: вантаж, що нявкає | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]