Чт, 2024-04-25, 21:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:30
На "чорнобильців" вирішили вплинути через їхніх дружин - Луганщина
Інші останні Економічні новини

Один із "чорнобильців", які голодують у Маріїнському парку, повідомив, що мер Первомайська (Луганська область) Борис Бабій зібрав дружин голодуючих "чорнобильців" та морально на них тиснув, щоб ті переконали своїх чоловіків відмовитися від голодування, повідомляє Gazeta.ua.

"Вчора викликали наших дружин у міськвиконком, кого по телефону, кого через роботу. Вмовляли, розповідали, як буде добре, коли чоловіки повернуться, і які у них будуть високі пенсії з 1 січня. Але ці пенсії будуть в рази менші, як мінімум втричі, ніж ті, які ми повинні отримувати згідно з рішеннями суду. Висока пенсія буде лише у того, у кого буде висока заробітна плата", - розповів один із протестувальників.

"Дружини, звичайно, перенервували - у кого тиск, хтось почав ковтати таблетки, - і почали нам дзвонити. Ми тут теж перенервували. Коротше кажучи, обклали з усіх боків, хочуть позбавити нас тилу. Більше ніхто не додумався - я питав у людей, - ніхто ніде не викликав дружин. Звичайно, це позначилося на всіх. Дружини дзвонять і кажуть: "Що ти там висиджуєш? Давай, їдь додому. Мені тут нерви тріпають - ти приїдеш, і тобі будуть". Звичайно, думки вже не тільки про те, щоб свого домогтися, а й про дім, про стан близьких", - розповів "чорнобилець", який голодує.

Нагадаємо, 30 листопада близько 40 "чорнобильців" оголосили безстрокову акцію голодування в Маріїнському парку біля Кабміну.

Наступного дня на 19 "чорнобильців", які голодують біля будівлі Кабміну, міліція склала адміністративні протоколи. Але це не спинило мітингувальників, і вони продовжили свою справу, стверджуючи, що влада дозволила їм проводити протестні заходи.

В певний момент двом постраждалим в аварії на Чорнобильській АЕС, які беруть участь у безстроковому голодуванні біля Кабінету міністрів, стало зле.

Але незважаючи на те, що шістьом "чорнобильцям", які голодують біля Кабінету міністрів, у понеділок вранці викликали швидку допомогу, але вони відмовилися від госпіталізації.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1060 | Додав: adminA | Теги: голодують, чорнобильців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]