Ср, 2024-04-24, 14:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:08
На Майдані виступила Ада Роговцева: нас вчили, що лежачого не б'ють
Інші останні Культурні новини
Актриса театру і кіно, Герой України Ада Роговцева виступила перед десятками тисяч, присутніх на Майдані Незалежності в середу, 11 грудня.

"Рідні мої, я хочу вплести свій тихий голос, голос бабусі і мами, голос українки, голос діяча культури - у ваш могутній, чистий український голос", - сказала вона, звернувшись до присутніх.

Роговцева відзначила, що належить до післявоєнного покоління, і їх вчили, що "лежачого не б'ють". "Що ми отримали зараз з вами і що нас обурило - не можна бити лежачого, не можна бити ногами по голові, обличчю, в живіт. Не можна бити людину, яка не має зброї. Це наші діти", - підкреслила Роговцева, передає "УНІАН".

Вона зазначила, що "Леся Українка колись сказала, що неволя ще більш мерзенна, коли вона добровільна". "Тому я бачу, що у нас немає такого спокою, такої байдужості, щоб це терпіти. Ваш опір, наш опір - це наша гідність", - сказала Роговцева, звертаючись до Евромайдану.

Вона зазначила, що її дочка Катерина разом онуком також на Євромайдані.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1029 | Додав: adminA | Теги: Ада Роговцева, лежачого не б'ють, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]