Сб, 2024-04-20, 16:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:12
Найжорстокіша боротьба з Євромайданом триває у рідному місті "тітушків"
Інші останні Політичні новини
Політексперт Олександр Палій звернувся на своїй сторінці у Facebook з приводу подій, що трапились у місті Біла Церква на Київщині і пов'язані з одним із мітингувальників.

"Учора Колесніченко і Колесніков розповідали перед Верховною Радою про намір "зупинити фашизм".

Наскільки фарисейськими та іудиними є ці заяви, свідчить наступна історія, щойно,зранку 4 грудня розказана мені на Майдані простим парубком-заїкою, у щирості розповіді якого я ні на мить не сумніваюся.

Його, уродженця м. Білої Церкви Козленка Павла Андрійовича за участь у Євромайдані було звільнено з роботи на Білоцерківському шинному заводі.

Керівництво на його очах порвало його трудову книжку і посвідчення слюсаря четвертого розряду. До його дружини з немовлям навідалися двоє міліціонерів, які сказали, що оголосять його в розшук, якщо він не з"явиться в райвідділ міліції протягом 24 годин.

За їхніми спинами стояла людина в цивільному, яка сказала, що в іншому випадку можуть підкинути зброю або наркотики (чи то йому, чи то дружині - не пояснили).

Зараз ця проста, бідна людина без роботи, не знає, куди звертатися по допомогу. Його рідний брат лежить у лікарні в Києві у тяжкому стані після подій на Майдані.

Звільнення і залякування на заводі мають масовий характер. Попри це, працівники Білоцерківського шинного заводу за власні гроші, продавши хто що мав, винайняли 3 автобуси для поїздки на Євромайдан.

У результаті цим автобусам пробили колеса, і зараз вони стоять у Білій Церкві в оточенні спецпідрозділу міліції. Всі хто може, допоможіть цій людині та іншим у схожих випадках.

Особливо їм потрібна юридична допомога. На жаль, я, в шоці від оповіді, забув узяти в нього телефон. Ці абсолютно гітлерівські, тоталітарні методи по-блюзнірськи застосовуються партією, яка говорить про боротьбу з фашизмом.

Шановні друзі! Тепер зрозуміло, як живуть наші люди, і які ставки в цій боротьбі?", -- питає політексперт. Нагадаємо, що з Білої Церкви до Києва за потреби владний режим скеровує найбільшу кількість спортсменів-тітушків.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 837 | Додав: adminA | Теги: найжорстокіша боротьба з Євромайдан, рідному місті тітушків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]