Пт, 2024-04-19, 04:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:34
Оприлюднено відео зі Стросс-Каном після його інтиму з покоївкою. ВІДЕО
Інші останні Новини Європейського Союзу

Французьке телебачення показало записи відеокамер спостереження з нью-йоркського готелю Sofitel в той день, коли там спалахнув секс-скандал з тодішнім головою МВФ Домініком Стросс-Каном, передає "Інтерфакс".

На записах видно, як Стросс-Кан виходить з ліфта, платить за номер, виходить на вулицю і сідає у таксі. Все це він робить не поспішаючи і не схожий на людину, яка втікає з місця злочину.

Крім того, одна з камер зафіксувала момент, коли покоївка готелю Нафісату Діалло, ймовірно, розповідає співробітникам служби безпеки про те, що Стросс-Кан до від'їзду намагався її зґвалтувати.

Кадри викликали багато запитань у преси. ЗМІ видалася підозрілою реакція двох охоронців після рішення поліції Нью-Йорка затримати Стросс-Кана.

На записі видно, як один з них обіймає свого колегу, а потім виконує танець. Журналісти вважають, що таким чином співробітники готелю відзначають "упіймання великої здобичі".

Адвокат покоївки Кеннет Томсон вважає твердження преси про змову проти екс-голови МФВ необґрунтованими.

"Все це вигадано з єдиною метою - відвернути вас від істини. А істина полягає в тому, що Нафіссату Діалло стала жертвою сексуальному нападу в тому готельному номері. Правда полягає в тому, що це відео підтверджує слова Діалло", - заявив Томсон.

Нагадаємо, колишній глава МВФ повернувся зі Сполучених Штатів до Франції у вересні після того, як прокуратура США зняла з нього звинувачення в зґвалтуванні готельної покоївки в Нью-Йорку в травні. Через ці справи Стросс-Кану довелося відмовитися від поста глави МВФ. І хоч офіційно звинувачення з нього було знято, покоївка подала проти нього цивільний позов.

У Франції розслідування з приводу можливої спроби зґвалтування закрито в серпні. Однак після цього з'явилися повідомлення, що ще на посаді глави МВФ Стросс-Кан був пов'язаний з мережею повій.

Раніше повідомлялося, що Домінік Стросс-Кан і його дружина подали до суду на помічника президента Саркозі та деякі французькі газети та журнали, яких вони звинувачують у втручанні в їхнє особисте життя.

Адвокат екс-глави МВФ припускає, що звинувачення в сексуальних домаганнях, що призвели до арешту Домініка Стросс-Кана і зіпсувавши його політичну кар'єру, є змовою.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1200 | Додав: nowyny | Теги: секс-скандал, Стросс-Кан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]