Чт, 2024-03-28, 13:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:41
Попри оточення міліції активісти з Євромайдана прибрали сміття за прихильниками Януковича
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Активісти євромадану все-таки змогли прибрали територію антимайдана в Маріїнському парку після прихильників Партії регіонів.

Про це у своєму Facebook написав Андрій Парубій.

"Щойно провели екологічну акцію "Очистимо Київ від антимайдану!" Організували кількасот добровольців з Майдану, щоб прибрати сміття і пляшки з-під горілки, які залишив у Маріїнському парку анти майдан", - написав він.

"Дорогою в Маріїнський парк учасникам Екологічної акції довелось прорвати кордон міліції, яка чомусь не хотіла пропускати нас. Сполошили кількасот "беркутівців" (насправді внутрішні війська – ред..), які з різних сторін побігли оточувати нас. Ми ж - холоднокровно прибрали сміття, склали його в мішки і мирною ходою вирушили назад. Київ має бути чистим!" – зазначив Парубій.

Як відомо, в неділю учасники антимайдану Партії регіонів згорнули антимайдан в Маріїнському парку, залишивши після себе гори сміття .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 916 | Додав: adminA | Теги: прихильниками Януковича, сміття, Євромайдана, активісти, оточення міліції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]