Чт, 2024-03-28, 16:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:49
Римському котові поталанило: він отримав 10 млн євро у спадок
Інші останні Новини світу

Римський кіт на прізвисько Томмазіно отримав у спадок 10 мільйонів євро, повідомляє ТСН.ua з посиланням на Le Repubblica.

Кіт був бродячим, поки його не взяла до себе італійка 1917 року народження Марія Ассунта. У неї не було родичів, і в жовтні 2009 року італійка заповіла все своє майно - включаючи квартири в Римі та Мілані, землі в Калабрії та банківські рахунки - коту Томмазіно та іншим бездомним тваринам.

Марія Ассунта померла в кінці листопада 2011 року. Загальна сума спадщини становить приблизно 10 мільйонів євро.

Цікаво, що розпоряджатися статками, які перейшли до чотирирічного Томмазіно, буде 48-річна медсестра Стефанія, яка доглядала за Марією Ассунтою в останні роки її життя.

Зазначимо, раніше найбагатшим котом вважався Блекі, що отримав у 1988 році від свого британського господаря 9 мільйонів фунтів стерлінгів.

Як повідомлялося, в січні 2011 року в США в штаті Массачусетс прийняли закон, який дозволяє котам і собакам ставати спадкоємцями господарів.

Нагадаємо, що прецедентом прийняття закону став скандально відомий заповіт мільярдерки Леони Хелмслі, яка в 2007 році залишила 12 мільйонів доларів своїй улюбленій мальтійській болонці по прізвисько Трабл.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1069 | Додав: adminA | Теги: Кіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]