Пт, 2024-04-19, 13:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:58
Розмежують нейтральною смугою опозиційний та провладний Майдани
Інші останні Політичні новини
У Києві між опозиційним мітингом на Майдані Незалежності і провладним, проведення якого заплановано у неділю, 15 грудня, на сусідній Європейській площі, буде організовао нейтральну лінію, щоб уникнути провокацій і сутичок.

Про це в прямому ефірі "5 каналу" в п'ятницю, 13 грудня, заявив екс-нардеп, активіст Євромайдану Тарас Стецьків.

"Ми зробимо нейтральну лінію між двома мітингами,.. щоб було видно, хто куди переміщається", - розповів він.

При цьому він зазначив: "У нас є інформація, що провокатори зайдуть всередину як їхнього, так і нашого мітингу ще задовго до його початку, і, коли мітинги будуть йти, вони вчинятимуть різноманітні речі - зіткнення тощо".

"На це у нас є реагування. Наші люди попереджені, наші люди проінструктовані, ми випустимо масовим тиражем інструкцію, як поводитися в такому випадку", - зазначив екс-нардеп.

Стецьків додав, що зараз під Києвом зібрано 12 тисяч силовиків.

Раніше повідомлялося, що, на думку лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка, влада готує широкомасштабну провокацію на суботу та неділю (14 і 15 грудня). За його словами, зараз влада звозить людей до Києва, щоб почати громадянський конфлікт, "вводити надзвичайний стан, вводити війська, вводити "Беркут", розганяти Майдан".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 856 | Додав: adminA | Теги: опозиційний та провладний, нейтральною смугою, Эвро Майдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]