Пт, 2024-04-19, 20:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:44
"Солідарність проти терору" і Автомайдан об'єднали зусилля
Інші останні Політичні новини
Шосту неділю поспіль у Києві збирається багатотисячне віче "Солідарність проти терору".

На передноворічне Народне віче на Майдані незалежності близько 12.00 29 грудня зібралося кілька тисяч людей. Люди продовжують прибувати.

Як повідомляє кореспондент ЛІГАБізнесІнформ , у той же час, на Європейській площі формується колона для виїзду в приватну резиденцію президента Межигір'я. Крім того, паралельно колона для виїзду в Межигір'ї формується і на станції метро Героїв Дніпра.

Як зазначив лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, про участь всіх трьох лідерів опозиції в Автомайдані рішення поки немає.

"Якщо вирішимо всі втрьох їхати - поїдемо. Якщо Автомайдан скаже - "їдемо без лідерів" - залишимося тут", - зазначив Яценюк журналістам Громадське.tv.

Нардеп від "Батьківщини" Володимир Яворівський зазначив, що "як народний депутат, оберігатиме колону, яка рушить на Межигір'я".

"Їдемо на Героїв Дніпра. Там дуже багато машин чекає. І тут - близько 100. І далі - в резиденцію", - зазначив він.

"Є інформація, що міліція, ДАІ на трасі стоять, намагаються заборонити проїзд. Хай стоять, якщо хочуть нас оберігати", - зазначив Яворівський.

На виїзді з Києва до учасників Автомайдану приєднається і колона велосипедистів.

За інформацією "5 каналу", до резиденції не пускають, мотивуючи тим, що є заборона про проведення мирних зібрань. Документів про заборону не надали.

За даними правоохоронців, "судову заборону про проведення мирних зібрань під Межигір'ям буде зачитано судовим виконавцем, коли всі тут зберуться".

У свою чергу до Автомайдану приготувалася і міліція: біля повороту на Межигір'я виставили два кордони охорони - з ДАІ, внутрішніх військ і перегородили дорогу автобусами, повідомляє "Українська правда".

Нагадаємо, автомобілісти збираються провести під Межигір'ям попереджувальну акцію. Напередодні рада об'єднання "Майдан" взяла на себе відповідальність за проведення мирного автопробігу до президентської резиденції.

Раніше Автомайдан вже проводив акції під будинком глави МВС Віталія Захарченка і маєтком генпрокурора Віктора Пшонки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 963 | Додав: adminA | Теги: автомайдан, об'єднали зусилля, Солідарність проти терору | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]