Вт, 2024-04-16, 15:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:34
Стає масовим рухом бойкот бізнесу Партії регіонів
Інші останні Політичні новини
Спільнота "Бойкот Партії регіонів" у соцмережі Facebook, створена для економічного тиску на членів Партії Регіонів та представників влади набуває величезного розмаху.

"За 20 днів до нас приєдналося 29 тисяч прихильників. Наші пости на ФБ за минулий тиждень побачило 328 549 користувачів. 59 934 користувача взаємодіють зі сторінкою. Це справжній фронт Бойкоту! Протягом цих трьох тижнів ряд власників-регіоналів відчули величезний фінансовий тиск а також зазнали серйозних репутаційних ударів.

Ми сформулювали критерії, за якими бренди і їх власники вийдуть з блок-списку:
1. Заява про недовіру Уряду Азарова і режиму #Януческу
2. Вихід з Партії Регіонів
3. Підтримка Майдану своїм ресурсом Ми маємо маленькі перемоги - власників, які вже виконали ці вимоги і вийшли зі списку. Кілька днів тому Ігор Єремєєв (в тч на ФБ сторінці) www.fb.com/IgorEremeev.Ukraine/posts/780818255277705 підтвердив, що він поставив підпис під постановою про відставку уряду. Його компанії помічені в серйозній участі в підтримці і житті Майдану. До голосування по принциповим питанням, компанії Єремєєва виведені зі списків бойкоту.

Також, ми вивели з блок-списку бренд Zanussi – після прямого звернення від компанії, вважаючи, що вони в достатній мірі аргументували справедливість своєї позиції. Ми залишаємо за собою можливість повернути ці бренди і осіб до блок-листу, за умови, якщо їх подальша діяльність чи голосування будуть суперечити заявам чи свідчити про відхід від підтримки Майдану.

Наші заклики незмінні:
- Не купуємо у власників-регіоналів
- Забираємо депозити з банків регіоналів
- Не платимо хабарі
- Клеємо стікери бойкоту

Наші кроки наступні: - криваві товари регіоналів, що можуть потрапити на святковий стіл - оффлайн активності (роздача листівок перед супермаркетами, торговими центрами)
- ще глибше досліджуємо списки компаній, шукаємо бренди регіоналів в областях
- наступ на міжнародному фронті
- нові додатки і сервіси для ідентифікації товарів і брендів регіоналів

 Список бойкотованих брендів: http://goo.gl/9x6W1c Логотипи: http://goo.gl/012ksp Ми переможемо!", -- звертається спільнота у Facebook.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 972 | Додав: adminA | Теги: бойкот бізнесу Партії регіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]