Вт, 2024-03-19, 12:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:28
Вертолітне таксі почало працювати у Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва

З понеділка, 25 червня, у Києві запрацювало перше в Україні вертолітне таксі. Запустили його авіакомпанія "Ютейр України" і ТОВ "Амадеус Ко", які отримала 2,18 гектара під будівництво вертолітного майданчика на Парковій алеї.

Таксі виконує перельоти на двомоторних вертольотах Eurocopter по вже існуючих маршрутах, а також індивідуальні перельоти з погодинною оплатою. П'ятимісний борт машини розвиває швидкість 300 км/г, повідомляє Zn.ua.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Долетіти з Києва до Борисполя і назад можна буде за 15 хвилин. Також можливі маршрути в аеропорт "Жуляни", в Канів, індивідуальні перельоти в Одесу, Харків, Львів та інші міста України.

Вартість години польоту складає 2,5 тис. євро без урахування ПДВ.

Нагадаємо, перед початком фінальної частини Євро-2012 на Парковій дорозі в Києві відкрили вертолітний майданчик - центр адміністративно-ділової авіації.

Основною функцією нового центру є прийом і відправлення вертольотів, обслуговування чартерних рейсів. Крім цього, центр може бути використаний для прийому офіційний делегацій, щоб уникнути заторів на столичних автодорогах.

Під час Євро-2012 у випадку надзвичайних ситуацій центр забезпечить надання екстреної допомоги, що є однією з основних вимог УЄФА.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1160 | Додав: admin | Теги: Києві, вертолітне таксі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]