Вт, 2024-03-19, 11:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:59
На паркан біля "Олімпійського" видерлися FEMEN
Інші останні Столичні новини - новини Києва

24 червня співробітники Печерського райуправління столичної міліції затримали трьох активісток громадського руху FEMEN, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на управління МВС зі зв'язків з громадскістю.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Встановлено, що дані громадянки залізли на паркан біля НСК "Олімпійський" і послугувалися у своїх закликах нецензурною лексикою, повідомляє управління зі зв'язків з громадськістю МВС.

Порушниць доставили у відділення міліції і склали адміністративні протоколи за ст 173 "Дрібне хуліганство" КУпАП.

У той же час, прес-служба FEMEN повідомляє, що активістки в неділю вранці, "обдуривши охорону стадіону, захопили північні ворота Олімпійського".

Три активістки забралися на турнікетні системи і розгорнули плакати "FUCK EURO 2012".

"УЄФА вперто не бажає визнавати свою роль у розвитку секс-індустрії, незважаючи на те, що Олімпійський стадіон оточений мережею борделів, побудованих спеціально під ЄВРО 2012", - стверджують в русі.

Нагадаємо, 29 жовтня 2011 FEMEN зустрів відкриття стадіону "Арена-Львів" з гаслом "Faking Euro!" на грудях. На прохання охоронців звільнити прохід вони не відгукнулися, і міліція їх посадила в автозак.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1127 | Додав: admin | Теги: олімпійський, FEMEN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]