Чт, 2024-04-25, 20:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:18
Суддівством догравання з "Металістом" "Дніпро" незадоволений
Інші останні Спортивні новини
Один з найскандальніших матчів УПЛ за останні роки нічим іншим, окрім як скандалом завершитися не міг. "Дніпро" і "Металіст" дограли другий тайм матчу, який, завдяки голу Марко Девіча, завершився внічию. Після матчу з боку дніпропетровського клубу звучали звинувачення в упередженості судді.

"Дніпро" - "Металіст" 2:2

Голи: Мандзюк, 10, Зозуля, 15 - Едмар, 31, Девіч, 81

"Дніпро": Бойко, Федецький, Дуглас (Влад, 85), Чеберячко, Мандзюк, Канкава, Ротань, Коноплянка, Матеус, Селезньов (Жуліано, 61), Зозуля

"Металіст": Горяїнов, Ксьонз, Папа, Моледо, Азеведо, Едмар, Дієго Соуза, Шав'єр (Бланко, 13), Гомес (Марлос, 72), Соса, Девіч (Гоменюк, 90+6).

Нагадаємо, майже два місяці тому матч на початку другого тайму був перерваний через те, що на "Дніпро-Арен " пропала електрика. На той момент рахунок був 2:1 на користь "Дніпра". У догравання єдиний гол забив харків'янин Девіч. У підсумку - бойова нічия 2:2.

Хуанде Рамос, головний тренер "Дніпра": "Мені говорили до матчу, що можна не хвилюватися, на рахунок того, що гра закінчитися нічиєю. Я не хотів з цим миритися, хотів боротися за перемогу. Якщо взяти всі 90 хвилин в цілому, то "Дніпро" гідний був перемоги. На жаль, не все чесно в цьому турнірі. все відбулося, про що говорили до матчу, тому закінчили внічию...

Ми готові були атакувати. У арбітра було завдання зробити нічию. Арбітр свистів прекрасно виходячи з тих наказів, які він отримав. Нам просто не дають грати.

Чи залишається, при всьому при цьому, бажання працювати в Україні взагалі, і в Дніпропетровську зокрема? У мене контракт з "Дніпром" до літа. Він закінчиться, і там подивимося".

Руслан Ротань, капітан "Дніпра": "Ну, ви ж все бачили. Емоційність тренера від того, що неоднакове ставлення до всіх. Одним дозволено все, а іншим нічого. Це ж неправильно. Так що тренера цілком можна зрозуміти. Це ще добре, що ми сьогодні дограли в повних складах.

Колотнеча? Цей легіонер їх, Соса, він не відчуває під ногами землі. Гаразд, там, мене, гравця, в обличчя штовхнув. Поваги ніякого немає. Але якщо тренера команди-суперника, то взагалі, про які людських якостях можна говорити? Це нахабні хлопці і я взагалі не хочу говорити про це. У них, мабуть, тільки долари в очах, і вони не заслуговують навіть розмови".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 861 | Додав: adminA | Теги: Дніпро незадоволений, Металістом, суддівством | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]