Пт, 2024-04-19, 22:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:17
У Харкові іномарка збила пішохода і протаранила 7 машин. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини
30 листопада чоловік на Opel Vectra у центрі Харкова протаранив 7 машин і збив дівчину-пішохода. Водій Opel загинув на місці.

Автомобіль Opel Vectra на значній швидкості спочатку вдарив припарковану LADA Priora, збив на пішохідному переході молоду дівчину, а потім по черзі зім'яв ще 6 машин, які стояли в тягучці. Daewoo Lanos, Mazda 6, Toyota Camry і RAV 4, Hyundai Tucson та ВАЗ-2108 збилися в купу, повністю перегородивши вузький провулок.

"Я в машині сидів, наздогнали, вдарили. У машині явно некерована людина, ухилитися неможливо - провулок був заповнений", - заявив Володимир, водій ВАЗ-2108.

Саме водій "8-ки", кажуть очевидці, запобіг більш важким наслідкам аварії. Колеса на Opel спалахнули, чоловік вискочив з "ВАЗу" і почав гасити полум'я. Зупинив некеровану іномарку припаркований Hyundai Tucson.

Коли водія Opel витягли з машини, подумали, що людина в стані важкого алкогольного сп'яніння. Але в наступну мить учасники ДТП зрозуміли - водій помер за кермом.

Дівчину-пішохода з легкими травмами доставлено ​​у 4-ту лікарню швидкої допомоги. Інші учасники ДТП не постраждали.

Як відомо, увечері 10 листопада в Києві на перехресті Хрещатика й Прорізної, де працював регулювальник, сталося ДТП. Регулювальник здійняв жезл угору, що значило припинення руху для машин, які рухаються Хрещатиком, але Bentley проігнорував знак і на великій швидкості виїхав на перехрестя.

Машину розгорнуло, вона збила регулювальника й виїхала на зустрічну смугу. Ремонт 9 побитих машин оцінюють загалом у 450 тис. дол.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1138 | Додав: nowyny | Теги: іномарка, харків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]