Вт, 2024-04-16, 19:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:40
В Україну їдуть легендарні "перці"
Інші останні Культурні новини

Інформація про те, що культова фанк-рок-група Red Hot Chili Peppers приїде в Україну, офіційно підтвердилася. У календарі світового турне групи з'явився Київ. Red Hot Chili Peppers виступить у столиці України 25 липня на НСК "Олімпійський", повідомляє офіційний сайт групи. Квитки надходять у продаж 5 грудня.

Зазначимо, що наприкінці жовтня бас-гітарист колективу Майкл Flea Бальзарі повідомив у своєму Twitter, що RHCP збирається приїхати в Київ.

16 жовтня соліст Red Hot Chili Peppers Ентоні Кідіс на концерті в Роттердамі намотав на мікрофонну стійку український прапор, кинутий на сцену київськими фанатами групи.

А за тиждень до цього концерту з музикантами легендарної групи зустрівся чемпіон з боксу українець Володимир Кличко. Всесвітньо відомий спортсмен є великим шанувальником RHCP і виходить на ринг під їхню пісню Can't stop. Під час зустрічі він подарував музикантам боксерські рукавички зі своїм автографом.

Red Hot Chili Peppers - американська фанк-рок-група, заснована в 1983 році в Каліфорнії вокалістом Ентоні Кідісом, басистом Майклом Бальзарі (більше відомим як Флі), гітаристом Хіллелою Словаком і барабанщиком Джеком Айронсом. У музиці поєднуються елементи альтернативного року, фанку, панк-року і психоделічної музики. Група володіє 7 преміями "Греммі". У всьому світі продано понад 85 мільйонів копій їхніх альбомів.

У серпні 2011 року вийшов перший за п'ять років і десятий за рахунком, студійний альбом Red Hot Chili Peppers - I'm With You. Він став першим диском з новим гітаристом Джошем Клінгхоффером, який прийшов до RCHP в 2009 році на зміну Джону Фрусчанте. Обкладинку для нового альбому Red Hot Chili Peppers створив скандально відомий британський художник Деміен Херст.

Зазначимо, що науковці приписують композиції Red Hot Chili Peppers до позитивної музики, яка добре впливає на кров, а також підвищує витривалість і працездатність.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1126 | Додав: nowyny | Теги: україна, Київ, Red Hot Chili Peppers, фанк-рок-група | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]