Чт, 2024-03-28, 22:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:10
Вибір за вами - або ми нація, або ми бидло…
Інші останні Новини України
У вівторок, 17 грудня, о 18.00 на Майдані Незалежності розпочнеться мітинг, на якому лідери опозиції, громадські діячі дадуть оцінку результатам переговорів Віктора Януковича у Москві.

Наразі опозиція має інформацію про те, що Янукович таки збирається підписати в Москві у вівторок певні документи щодо взаємодії України й Митного союзу.

«Це остаточна відмова від європейської інтеграції, чого ми не можемо допустити!», – йдеться у повідомленні Штабу національного спротиву.

«Тому ми запрошуємо всіх небайдужих зібратися сьогодні на Майдані о 18.00, щоб разом показати, чого насправді прагне український народ», – закликають в опозиції.

Не будьте осторонь, не «продиваньте» своє майбутнє! Якщо ви маєте змогу  пожертвувати кошти, допоможіть людям, які завтра хочуть добратись на майдан.

Кошти ви можете переказати сюди: картка Приватбанку 5457082230251691 (НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ ДО МАЙБУТНЬОГО УКРАЇНИ!) Кожна копійка буде великою допомогою!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 1016 | Додав: adminA | Теги: або бидло…, ми нація, вибір за вами | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]