Пт, 2024-04-26, 12:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:43
Символом 65-го Каннського кінофестивалю стала Мерилін Монро
Інші останні Новини світу

Мерилін Монро обрана символом Каннського фестивалю-2012 - таким чином організатори віддали данину пам'яті актрисі в рік п'ятдесятиріччя її смерті. Про це повідомляється на офіційному сайті заходу, передає Lenta.ru.

На плакаті Каннського фестивалю, який цьогоріч пройде в 65-й раз, поміщений чорно-білий знімок Монро, яка спокусливо задуває свічки на торті на тлі напису "Канни 65".

"Фестиваль є храмом гламуру, і Мерілін являє собою його ідеальне втілення. Разом вони являють ідеал простоти і елегантності", - йдеться в повідомленні організаторів.

Каннський фестиваль, один з найбільш авторитетних у світі кінематографу, пройде цього року з 16 по 27 травня. Його журі очолить відомий італійський актор і режисер Нанні Моретті.

Монро є однією з легенд світового кінематографу, яка завоювала серця мільйонів шанувальників, однією з її найвідоміших робіт стала роль в картині "Джентльмени віддають перевагу блондинкам".

Нагадаємо, що минулого року Золоту гілку Канського кінофестивалю отримав американський кінокласик Терренс Малік за фільм "Древо життя". Крім того, нагородою була відзначена український режисер Марина Врода - за короткометражку "Крос".




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1112 | Додав: adminA | Теги: символом 65-го Каннського кінофести | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]