Вт, 2024-03-19, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В Петах-Тіква відбувся товариський поєдинок національних збірних Ізраїлю та України. Команда Олега Блохіна зуміла втримати переможний рахунок і почати знаковий для країни 2012 рік з перемоги. Крім того, українці вперше в історії зуміли виграти у ізраїльтян.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У філії Київського національного музею російського мистецтва "Дитяча картинна галерея", відомому як "Шоколадний будиночок", відкрилася персональна виставка загиблого фотографа Віталія Розвадовського.


1 березня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -6...-8 градусів, удень -1...+1 градус.




Правителям цієї країни взагалі притаманно іменувати певні етапи розвитку держави високохудожніми назвами. За правління Туркмен-баші туркмени жили в "Золотому столітті", після його смерті настала "Епоха відродження".



У вівторок, 28 лютого Вищий адміністративний суд постановив відмовити позивачу "бютівцю" Юрію Одарченко в задоволенні позову про визнання незаконним призначення Родіона Кірєєва на посаду судді Печерського суду.




На початку листопада 2011 року офіційний Львів вимагав відставки уряду Азарова-Тігіпка та розпуску Верховної Ради. На думку львівських депутатів, Верховну Раду перетворено на "додаток до Адміністрації президента".





"Мілевський і Воронін не грають у збірній так, як грають у своїх клубах, - ось мої претензії. Нападник - той, хто може вирішити результат матчу. Як робив я, як це робить Шевченко. Зараз у нас такого нападника немає", - скаржиться Блохін.



На питання про те, як будуть розвиватися події, якщо ситуація з демократією в Україні не покращиться, комісар відповів: "У мене є план А - зробити все можливе, щоб уникнути невиконання Україною своїх зобов'язань. Плану Б у мене немає". Київ підтримав прогнози Штефана Фюле.





Мерилін Монро обрана символом Каннського фестивалю-2012 - таким чином організатори віддали данину пам'яті актрисі в рік п'ятдесятиріччя її смерті.


Лесь Курбас (Олександр-Зенон Курбас) - видатний режисер, актор, теоретик театру, драматург, публіцист, перекладач. Народився 25 лютого 1887 року в місті Самборі (Львівська область), розстріляний 3 листопада 1937 року в урочищі Сандармох на Соловках, в 1957 році реабілітований посмертно.



Брюссель розглядає можливість підписання угоди про асоціацію (СА) з Україною восени 2012 року.  Андрій Клюєв пообіцяв зробити все, щоб це відбулося. У Брюсселі уточнили, що здійснити цей план буде можливо лише в разі виконання Україною низки умов, серед яких усунення практики вибіркового правосуддя.