Вт, 2024-03-19, 12:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Жизнь современных землян очень насыщена и непредсказуемая и никогда точно не можешь знать, что тебя ждет.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Дослідження Університетів Ліверпуля, Брістоля, Південної Кароліни і Центру Валти показало: наявність собаки дозволяє вагітній жінці підтримувати фізичну активність.



В наше время компьютеры настолько крепко вошли в нашу жизнь, что уже трудно себе представить ее без них.


"Сейчас подходящий момент для того, чтобы приступить к созданию сильной демократической партии в этих новых условиях. Я стану помогать, но не буду брать на себя никаких обязанностей и не займу никакого поста в этой партии", - сказал Горбачев.




Император вернулся к исполнению своих обязанностей в начале декабря после месячного перерыва, связанного с болезнью. Двадцать третьего декабря ему исполнилось 78 лет.




Самая титулованная поп-певица в мире, завоевавшая за карьеру свыше 400 профессиональных трофеев, была глубоко несчастна на личном фронте. Брак изобиловал ссорами, бытовым насилием и приводами в полицию.




У каждого предприятия рано или поздно появляется потребность в новых помещениях — офисных или производственных, и в таких случаях перед руководством стоит сложный выбор пути развития предприятия.



19 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -15...-17 градусів, удень -5...-7 градусів.



Современная жизнь очень тяжелая и насыщенная, а поэтому каждый деловой человек пытается максимально расслабляться дома, в кругу семьи или друзей.



У Міністерстві фінансів повідомили подробиці підготовлюваного випуску валютних держоблігацій для населення. Цінні папери з прибутковістю близько 9% річних повинні стати альтернативою валютним депозитам, але банкіри не бояться конкуренції.



"Перше, що вражає, це висока заполітизованість діяльності міністерства, заяви якого є швидше політичними, такими, що суперечать як етичним, професійним, так і правовим міжнародним нормам, і що мають дуже мале відношення до медицини і до захисту здоров'я пацієнтів".



Тренер екс-чемпіона світу в двох вагових категоріях Девіда Хея Адам Бут вважає, що британець Дерек Чісора зробив помилку, спробувавши розлютити чемпіона WBC у суперважкій вазі Віталія Кличка, давши йому ляпаса.


У список входили лише виконавиці, які записували альбоми та виступали в 1990-і, 2000-і та 2010-і роки. За цей період Мадонна встигла випустити сім студійних платівок: "Erotica", "Bedtime Stories", "Ray of Light", "Music", "American Life", "Confessions on a Dance Floor" і "Hard Candy".