Вт, 2024-03-19, 10:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Державна прикордонна служба України просить врахувати складні погодні умови під час руху через південний український кордон.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Письменник Андрій Курков презентував свою нову книжку "Львівська гастроль Джимі Хендрікса". Її видали одночасно у двох варіантах: українською та російською, - однаковим тиражем та за однією ціною.



Засоби масової інформації можуть повідомляти про відомих людей і публікувати фото без їхнього дозволу, якщо мета публікації - інформування громадян, а не розвага.



У США у віці 55 років померла від раку астронавт NASA Дженіс Восс. Вона була однією з шести жінок у світі, що побували в космосі п'ять разів, зокрема під час польоту американського космічного корабля Discovery до російської станції "Мир" у 1995 році.



Італія перемикає на мазут свої електростанції на тлі скорочення постачань імпортного газу і зниження температур. Міністерство промисловості Італії у вівторок, 7 лютого, санкціонувало запуск шести мазутних станцій Enel задля скорочення споживання газу.



"Закохані в Київ" позиціонується як аналог альманахів, що вже побачили світ: "Париж, я люблю тебе" і "Нью-Йорк, я люблю тебе". "Закохані у Київ" складається з 8 самостійних короткометражних фільмів.



Міністр, зокрема, уточнив, що за наявною у нього інформацією, торговельну частину угоди "вже закрито", а політичну частину буде узгоджено до березня.



Празднование Дня всех влюбленных или Дня святого Валентина, ежегодно отмечаемого во многих странах Запада 14 февраля, запрещено или "не рекомендовано" в большинстве мусульманских стран.



43,5% опрошенных российских футболистов заявили, что знают о договорных матчах в чемпионате, в котором выступают. По этому показателю Россия занимает четвертое место, уступив Чехии, Казахстану и Греции.




Изучение озера обещает сыграть огромную роль в построении сценария естественных изменений климата в ближайшие тысячелетия.



9 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -21...-23 градуси, вдень -14...-16 градусів.



В наше время многие подростки, как впрочем и очень большое количество взрослых людей, любят немного поиграть в различные компьютерные игры.



Перший попереджувальний страйк профспілки провели в листопаді минулого року. Але потім суд зобов'язав їх і представників Мінфіну знайти компроміс через переговори.


В березні до Фолклендських островів буде спрямований британський есмінець "Донтлесс". Корабель здатний вкрай ефективно відбивати атаки з повітря. Цей есмінець "сам здатний вивести з ладу ВПС не тільки Аргентини, але і всієї Латинської Америки".


 Компьютерная игра Call of Duty: Black Ops (которую иногда называют CoD Black Ops, а ранее она была известная как Call Of Duty 7) — это не просто игра, а трехмерный шутер от первого лица.



США не знімають з порядку денного питання про військову допомогу сирійським опозиційним угрупованням, заявила у вівторок на брифінгу офіційний представник американського держдепартаменту Вікторія Нуланд.


Високопоставлений представник Єврокомісії роз'яснив журналістам, що проблеми набагато масштабніші - припинена реалізація всіх секторальних програм бюджетної підтримки, в рамках яких Києву виділялося безоплатне фінансування.