Вт, 2024-03-19, 06:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Приближается весна и лето, а значит для многих мужчин становится актуальным вопрос - как накачать мышцы в домашних условиях?
Останні Медичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Хоч яким буде рішення суду у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, воно не буде результатом чесного судового розгляду в правовій системі, де є повага до верховенства права та основних принципів прав людини.



США, незважаючи на публічне обговорення можливого завдання удару по Ірану і концентрацію своїх сил навколо цієї країни, не вірять в те, що, проводячи ядерні дослідження, Тегеран, активно прагне до мети створити зброю масового знищення - атомну бомбу.



25 лютого в Києві хмарно, уночі помірний дощ, удень невеликий дощ із мокрим снігом, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +3...+5 градусів.




Специалисты по морским хищникам отмечают, что акулы этого семейства являются искусными охотниками, однако человек не представляет для них "гастрономического интереса". Основу их рациона составляет тунец.


Набоков-младший, окончивший историко-литературный факультет Гарвардского университета, а также успешно занимавшийся оперным пением, являлся главным хранителем литературного наследия отца. Ему принадлежит ряд переводов на английский и итальянский языки повестей, пьес и романов Владимира Набокова.




Влада Лівії направляє війська в місто Куфра на південно-сході країни, щоб припинити зіткнення різних племен, які відбуваються там в останні дні, в результаті чого загинули вже понад 100 осіб.



В наше время каждый автолюбитель знает, что подержанные иномарки авто часто дороже ценятся, нежели новые отечественные автомобили.



Згідно із заявою, Кофі Аннан "проводитиме консультації з широким колом учасників і вступатиме в переговори з усіма відповідними співрозмовниками як безпосередньо у Сирії, так і за її межами, аби покласти край насильству і гуманітарній кризі і сприяти досягненню сирійцями примирення.




Керівництво збірної України з легкої атлетики визначилося зі складом на чемпіонат світу, який з 9 по 11 березня пройде в турецькому Стамбулі. В заявку включено 27 атлетів: 18 жінок і 9 чоловіків.



Американському військовослужбовцю Бредлі Меннінгу, підозрюваному в передачі організації WikiLeaks секретних документів уряду США, офіційно висунули звинувачення за 22 пунктами.



Під час експедиції Австралійської антарктичної служби науковці-океанологи виявили унікальну знахідку: кита породи клюворил Тасманова. Про існування цієї морської тварини раніше були лише письмові свідчення.




Депутат Європарламенту, екс-міністр охорони здоров'я Чехії Сюзанна Ройтова не виключає, що екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко знадобиться пройти курс лікування за кордоном.




Приводом для оприлюднення документу став інцидент на кордоні Вірменії та Азербайджана 23 лютого, внаслідок котрого азербайджанським снайпером було вбито 20-річного вірменського солдата.




"В українському суспільстві вважають, що судді не захищені від тиску ззовні, в тому числі і від політично мотивованого", - значиться в преамбулі документа.



"Україна зараз перебуває у тій ситуації, коли у неї залишився останній комплект срібних ложечок, і цим комплектом є вільні вибори. Всі учасники цього процесу мають розуміти, що у них залишився останній елемент їх сімейних скарбів", - додав євродепутат.