Вт, 2024-03-19, 10:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Повінь на сході Австралії оголошено стихійним лихом. Понад 11 тис. осіб у штаті Квінсленд і 7 тис. в штаті Новий Південний Уельс опинилися в ізоляції. Влада Квінсленда звернулися до військових за забезпеченням допомоги з повітря.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-02-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В новом году большинство людей пытаются поменять свою работу на более финансово выгодную или перспективную.



Нещодавно Віктор Янукович наголошував, що єдиною перешкодою на шляху євроінтеграції України є "питання екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.





Администрация лондонского аэропорта "Хитроу" отменила 30% воскресных рейсов из-за усиливающегося снегопада и нелетной погоды в районе Лондона.



5 лютого у Києві хмарно, сніг, заметіль, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі -10...-12 градусів, удень -6...-8 градусів.



Американський графіті-художник корейського походження Девід Чжоу став мультимільйонером, взявши акції Facebook замість грошей на сплату за свою роботу.



Наступает момент рано или поздно, когда каждому человеку приходится поменять себе ноутбук.



Восени поточного року Україна остаточно перейде на зимовий час з метою запровадження другого часового поясу.
Про це в ефірі одного з телеканалів сказав міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога.



Век живи — век учись, гласит народная поговорка. И, стоит отметить, что понимаешь ее очень хорошо, когда начинаешь строительство собственного дома.



Накануне проведения в Москве митингов "За честные выборы" на Якиманке и сторонников Путина на Поклонной в пресс-службе Главного управления МВД по Москве предупредили о возможных провокациях.



Каждому человеку хочется хорошо и красиво жить, но в реальной жизни воплотить эту свою мечту не всегда получается.



Сьогодні, 4 лютого, в Москві відбудуться відразу кілька заходів, наймасовішим з яких, як очікується, стане хода Великою Якиманкою та мітинг на Болотній площі "За чесні вибори".