Вт, 2024-03-19, 13:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Если вы из тех людей, которые очень любят путешествовать в различные дальние города и страны, тогда у вас наверняка будут оставаться из всех поездок на память о той или другой стране множество интересных и увлекательных фотографий.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Мешканці американського міста Чикаго можуть з 10 по 20 лютого стати свідками яскравого і барвистого музично-світлового шоу під назвою "Luminous Field".




Курка на прізвисько Розі з невеликої британської ферми поставила у безвихідь експертів з метеопрогнозів. За візерунком на її яйцях можна безпомилково зрозуміти, яким буде наступний день – сонячним чи сніжним.



Компанія Porsche офіційно назвала ім'я свого нового маленького кросовера, який опиниться на сходинку нижче за Cayenne. Всупереч очікуванням, що модель назвуть Cajun, керівництво німецької компанії обрало слово Macan. З індонезійського Macan перекладається як "тигр".



Урядові війська штурмують Хомс з початку лютого, при цьому використовуються бронетехніка, міномети та інше важке озброєння. Жертвами обстрілів стали вже кілька сотень людей.



За оцінками представників рятувальних служб Парачинар, кількість загиблих може зрости, оскільки вибуховий пристрій був начинений великою кількістю осколкових елементів. Стан багатьох поранених оцінюється як вкрай тяжкий.




Походження і справжнє ім'я Чарлі Чапліна, за даними агентства, оповите завісою таємниці. В результаті британська розвідка зробила висновок, що Чаплін не небезпечний для США.


 У листопаді він написав статтю для The Times, в якій висловив побоювання з приводу того, що його країна скочується до автократії. Я мрію про те, щоб Україна стала сучасною європейською державою, - зізнається Кличко. - Зараз вона такою не є.


Комітет опору диктатурі, що об’єднує українські опозиційні партії, закликає Організацію з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) невідкладно втрутитись у ситуацію, яка загрожує громадянам України втратою права на чесне та прозоре обрання депутатів парламенту на виборах, що мають відбутися 28 жовтня 2012 року.


Німеччині потрібен президент, який зможе повністю присвятити себе вирішенню всіх внутрішніх і зовнішніх проблем, що стоять перед країною. Такий президент, що користується довірою громадян. Події останніх тижнів показали, що такої довіри більше немає. Тому сьогодні я покидаю свою посаду.



18 лютого в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер південний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -15...-17 градусів, удень -6...-8 градусів.



У 2011 році актор випустив дебютний блюзовий альбом Let Them Talk і дав вісім концертів. Через тиждень після виходу платівка здобула перші рядки британського національного хіт-параду і потрапила в Hot 100 музичного журналу Billboard.



Чорна діра, якій присвоїли назву HLX-1, розташована приблизно за 290 мільйонів світлових років від Землі. За даними науковців, вона володіє масою, що дорівнює 20 тисячам мас Сонця.



Літак було придбано в жовтні 2007 року. В січні 2008-го літак відправили до Далласа (штат Техас, США) на дооблаштовування салону. Інтер’єрні рішення пропонувала фірма-виконавець за погодженням із замовником.



В наше время каждый бизнесмен понимает, что без рекламы трудно конкурировать на любом рынке, а особенно трудно, если вы являетесь производителем той или иной продукции.


Харківський "Металіст" почав плей-оф Ліги Європи з блискучої перемоги над австрійським "Зальцбургом". Підопічні Мирона Маркевича з непристойним рахунком просто-таки "винесли" австрійців на їхній же арені.