Вт, 2024-03-19, 05:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Независимая комиссия ООН по Сирии подготовила список высокопоставленных сирийских руководителей, которые могут нести ответственность за преступления против человечности.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Если вы приобрели себе дачный участок и уже построили дом, а в скором будущем планируете переехать туда жить, тогда вам обязательно необходимо приобрести и установить камеры наблюдения для вашей же безопасности.


Португальські "Дракони", яких розгромили манчестерські "Городяни" з непристойним рахунком, склали з себе чемпіонські повноваження на стадії 1/16 фіналу.




В наши дни реклама играет немаловажную роль в продвижении того или иного бренда, или же популяризации новой на рынке продукции.



В США во время тренировочного полета в воздухе столкнулись два вертолета Корпуса морской пехоты, погибли все семеро морских пехотинцев, бывших в это время на борту вертолетов.



Очень часто бывает, что люди не по своей воле обращаются за помощью к профессиональным докторам. Поэтому, если вам либо же вашим родным, друзьям, знакомым потребуются медицинские услуги,


Черговий провальний поєдинок видав міланський "Інтер". Марсельський "Олімпік" на останніх секундах першого поєдинку протистояння 1/8 фіналу Ліги чемпіонів вирвав перемогу в домашніх стінах в італійського гранда.



Каждый бизнесмен в Украине хорошо понимает, как выгодно и удобно иметь жилище где-то у моря, но в то же время недалеко от бизнеса, большого города и украинской столицы.




И если весна начинается с души, то энергия музыки «ДахиБрахи» способна разжечь огонь, заставить танцевать и приговаривать магические заклинания.




Киев лидирует среди регионов Украины по количеству квартирных краж, Волынь — по случаям торговли людьми, Восток страны "отличается" частыми грабежами и убийствами.




При цьому Лукашенко зазначив, що всі посягання на суверенітет Бєларусі безперспективні. Він упевнений, що останні події в країні стверджують міцність бєларуської соціально-політичної та економічної моделі розвитку.


Вчені Європейської організації з ядерних досліджень CERN (ЦЕРН) спростували результати гучного експерименту з перевищення швидкості світла, який загрожував перевернути фундаментальні основи фізики.


36-річний Стець у 2002-2005 роках обіймав посаду генерального продюсера телерадіокомпанії "НБМ". З 2005 року - генеральний продюсер товариства з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Експрес-Інформ" за сумісництвом, з 2007-го - член наглядової ради телекомпанії "5 канал".




24 лютого в Києві хмарно з проясненнями, вночі часом невеликий мокрий сніг з дощем, вдень часом невеликий дощ, на дорогах ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/сек., вночі та вранці місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +3...+5 градусів.


Від Європи останнім часом можна почути критику на адресу української влади. Засуджену екс-прем'єра Юлію Тимошенко, а також екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і екс в.о. міністра оборони Валерія Іващенка назвали політв'язнями, а президента Віктора Януковича суддею.




Сьогодні ввечері харківський "Металіст" проведе матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи. На домашньому стадіоні підопічні Мирона Маркевича зустрінуться з австрійським "Зальцбургом".


Кремль різко поміняв тактику поведінки з Україною в газовій сфері, публічно звинувативши "Нафтогаз" в несанкціонованому відборі палива під час значного лютневого похолодання. А "Газпром" заявив про загрозу залишити Україну без транзитних доходів. Подібні заяви експерти пов'язують з наближенням президентських виборів в Росії.



Пам'ятка розташовується у місті Севастополі на території кримського півострова. Вона складається з кількох заповідних ділянок, які охоплюють збережені частини стародавнього Херсонеського городища та його сільськогосподарського ареалу – хори.



На Западе, как в странах Европейского Союза, так и в Соединенных Штатах Америки, в последние годы стало популярным одно достаточно специфическое движение.


Сюжетна канва стрічки "Синевир" заснована на легендах, якими знамените українське Закарпаття. Водночас режисери стрічки брати Альошечкіни додали фольклорним сюжетам більш сучасного звучання, і в їхній історії озеро Синевир за своєю загадковою і моторошнуватою славою тепер може порівнятися зі знаменитим шотландським озером Лох-Несс.




За словами творців, це перший повноцінний прокат українського фільму, підтриманого державою, за всю двадцятирічну історію незалежності.



Годы, столетия и тысячелетия летят очень быстро, а украинские пословицы сохраняют свою актуальность в наши дни, в независимости от того, когда народ их составил.


Министр внутренних дел Эстонии Кен-Марти Вахер назвал случай с задержанием подозреваемого в шпионаже сотрудника Полиции безопасности (КАПО) Эстонии.




В наши дни практически все люди, которые имеют свой персональный компьютер, ноутбук или планшетник любят поиграть в различные компьютерные игры.



Випадки корупції, політичного впливу на судові процедури чинять згубний вплив на рівень дотримання прав людини. Частина проблем обумовлена нерівноправністю сторін у судовому процесі - у звинувачення в Україні занадто багато влади.