Вт, 2024-03-19, 06:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


25 лютого понад сім тисяч осіб, включаючи дві тисячі членів ВО "Свобода", провели у Львові мітинг і акцію протесту, присвячену річниці президентства Віктора Януковича.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-02-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



После того, как власти Украины и Российской Федерации запретили игорный бизнес, на их территории интернет казино в сети осталось единственной отрадой для азартных людей.


Існуючі продовольчі системи заохочують раціони харчування, які спричиняють появу надмірної ваги та ожиріння, через які в світі помирає більше людей, ніж від недоїдання.


Куклы Винкс

В последние годы мечтой каждой маленькой девочки в Российской Федерации стали куклы Винкс.




26 лютого в Києві хмарно, невеликий дощ із мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с, уночі пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі близько 0 градусів, удень +2...+4 градуси.




Конституційний Суд, який у Німеччині, коли йдеться про достовірність, знаходиться понад усім і вся, в Україні не спромігся довести свою незалежність. Усе "тече у бік влади". Для зміцнення демократії це проблема.




Президент Бєларусі Олександр Лукашенко, заявив, що підсумки національного відбіркового туру конкурсу "Євробачення-2012" були підтасовані. Відтак керівник держави визначив, що на конкурс до Баку поїде група "Litesound".



Каждый игрок в покер, который пытается превратить свои знания и умения в деньги, всегда пытается узнать рейтинг покер румов онлайн во всемирной паутине.




Председатель Московской городской избирательной комиссии Валентин Горбунов, проводящий в субботу репетицию выборов и день открытых дверей, объяснил то, что оппозиция называет "фальсификацией" выборов.



Участники акции протеста против надругательства над Кораном осаждают комплекс административных зданий ООН в северной афганской провинции Кундуз. Как сообщают в местной полиции, тысячи разъяренных манифестантов взяли комплекс в кольцо и пытаются прорваться внутрь.



Каждый геймер хорошо знает, что быстро изучить новую игру не всегда и получится, а поэтому избежать поражений на первых порах не удастся.




Федерация бокса Германии направила письма Всемирному боксерскому совету (WBC) и Боксерскому контрольному совету Великобритании (BBBC), в которых рекомендует пожизненно дисквалифицировать Дерека Чисору.



Современные люди хорошо понимают, что курение опасно для их жизни, а поэтому многие решаются избавиться от  такой вредной привычки, которая пагубно влияет на их здоровье и сокращает жизнь.



3 червня 2010 Верховна Рада ухвалила у першому читанні президентський проект Закону "Про судовий устрій і статус суддів". Як і передбачалося, ухвалення цього закону спричиняє за собою залежність кожного судді від волі президента Януковича.


 

В наше время проблема финансов стала очень актуальной, а особенно в контексте кризиса еврозоны, от которого никак не может избавиться Европейский Союз.



Харківський "Металіст" піднявся в таблиці клубного рейтингу УЄФА, який визначає "посів" команди перед жеребкуванням єврокубків, на 41-шу позицію, обігнавши туринський "Ювентус".



Прощання та відспівування Андрія Бенкендорфа пройде в Києві у неділю, 26 березня, о 12:30 в Свято-Покровському Монастирі (Голосіївська Пустинь) за адресою вул. Полковника Затєвахіна, 14. Поховають Андрія Бенкендорфа на Байковому кладовищі.


Порошенко очолював МЗС. "Суспільству буде показано, що такі масштабні фігури, як Петро Порошенко, не пов'язують своє майбутнє з опозицією". Можливо, тому Петро Порошенко взяв паузу, оскільки негатив від перебування в команді влади може нівелювати бонуси, на які він розраховує.



Культовий англійський спорткар Jaguar E-Type у минулому році відсвяткував п'ятдесятирічний ювілей, у зв'язку з чим шведське дизайн-ательє Vizualtech виготовило для одного багатого швейцарського шанувальника Jaguar E-Type суперкар Growler E.




Місцеві радіостанції повідомили, що 11 співробітників поліції зазнали легких поранень внаслідок ударів камінням. Представники ультралівих організацій стверджують, що 15 палестинців отримали травми під час зіткнень з поліцією.



Большинство современных жителей цивилизованного мира стремятся иметь собственный автомобиль, а поэтому им всегда интересны различные автоновости.



Фізики з'ясували, що експерименти, пов'язані з подорожжю нейтронів між паралельними світами, цілком можливі на сучасній апаратурі
, передають Новини науки.



В последние годы все большей популярностью в Украине пользуется регистрация фирм ООО в Донецке.



Крах класичної цивілізації майя в Центральній Америці міг бути викликаний невеликою посухою. До такого висновку прийшли науковці з Юкатанського центру наукових досліджень і Університету Саутгемптона в результаті спільних досліджень, повідомляють "Новини науки".