Вт, 2024-03-19, 13:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Протягом всього часу святкування тут діятиме шоколадне місто з унікальними скульптурами львівських будинків. У міста навіть буде власний рухомий транспорт.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-02-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Американская актриса Деми Мур легла в реабилитационный центр в штате Юта. По словам актрисы, она до сих пор болезненно переживает разрыв с известным американским актером Эштоном Катчером.


У Лондоні відбулося вручення престижної премії Laureus World Sports Awards, яку також називають "спортивним Оскаром". Почесне звання "Спортсмен року" здобув найкращий тенісист світу серб Новак Джокович. Серед жінок була відзначена легкоатлетка Віван Черуйот з Кенії.



Президент Мальдівської Республіки Мохамед Нашид оголосив у вівторок, 7 лютого, про свою відставку. Нашид виступив в ефірі національного телебачення після того, як про його відставку оголосило командування мальдівської армії.



6 лютого, МНСники розламали 4-тонну крижану брилу, що утворилася на водонапірній башті в райцентрі Сарата Одеської області. Про це сказано в повідомленні прес-служби МНС Одеської області.



Відмова України від пропозиції Росії вступити в Євразійський союз стане для президента Віктора Януковича і Партії регіонів початком кінця.



Міністр економічного розвитку Італії Коррадо Пассера раніше назвав ситуацію з постачаннями газу в країну "критичною" через зниження імпорту з Росії і Франції.



8 лютого в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -20...-22 градуси, удень -14...-16 градусів.


В ночь на понедельник, 6 февраля, хакеры из группы Anonymous взломали электронную почту президента Сирии, в результате чего широким массам стало известно содержание сотен писем из канцелярии Башара Асада.




В наше время большое количество людей пытаются путешествовать миром.



За словами Тейшейри, закон про держслужбу, схвалений українським парламентом і підписаний президентом Віктором Януковичем, не відповідає європейським стандартам.


Департамент транспорта Москвы и Минтранс России, желая избавиться от пробок, обсуждают пересадку VIP-чиновников из автомобилей с мигалками на вертолеты.




Люди часто любят удивлять друг друга, а иногда делают это, прибегая к каким-то интересным фокусам.


Итальянская прокуратура попросила приговорить капитана круизного лайнера Costa Concordia Франческо Скеттино к небывалому сроку тюремного заключения - 2697 лет.



Фильм про любовь омоновца и оппозиционерки, которые представлены как современные Ромео и Джульетта, снимается на фоне митингов оппозиции в Москве.




Споруду буде оточено подвійним рядом колючого дроту, а також 25 відеокамерами. Вартість проекту - не менш як 3 млн євро. Загорожа проляже по сухопутній ділянці 150-кілометрового кордону з Туреччиною.


Десятки тисяч людей у країнах Балканського півострова і далі зазнають серйозних проблем через посилення холодів і потужних снігопадів: зростає кількість жертв, а багато хто залишається відрізаним від зовнішнього світу через снігові замети.



Британець Дерек Джекевей на основі звичайної газонокосарки сконструював розкішний червоний автобус, в якому може всістися п'ятеро людей та водій. На цю роботу 77-річний мешканець графства Норфолк витратив чотири роки.


Президент Естонії Тоомас Хендрік Ільвес в інтерв'ю швейцарській газеті Der Bund назвав російську "мовою окупаційної влади",журналіст згадав про сучасні відносини Естонії та Росії та зауважив, що вони ускладнені тим, що приблизно одна чверть населення Естонії, яка вважає російську мову рідною, належить "до нижчого економічного класу".



Ми зробили переклад, перевіряємо кожну кому для того, щоб бути впевненими, що в цій угоді не буде якихось прикрих помилок чи якихось юридичних нісенітниць. Тому ми будь-якої миті будемо готові до підписання цієї угоди.