Вт, 2024-03-19, 06:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



В наши дни, когда компьютеры стали обычным делом в каждой семье, многие пытаются также купить многофункциональные устройства (МФУ) к ним.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Как минимум, 31 человек погибли сегодня в Сирии в ходе столкновений между правительственными войсками и оппозицией. Большинство из них были убиты в Хомсе, где бои продолжаются уже четвертую неделю.



Большинство людей любят фотографировать людей: близких, родных, друзей, интересных личностей, а также замечательную, уникальную природу.


У місті Байонна на південному заході Франції помер один з найвідоміших в світі сурмачів-віртуозів Моріс Андре.


живые обои для android

 

Каждый человек, купивший себе новый планшетник или же новейший смартфон, пытается себе сразу же найти живые обои для android.





За оцінками столичної поліції, в акції взяли участь 11 тисяч осіб. В той же час ряд учасників заходу заявили, що їм вдалося замкнути Садове кільце, для чого необхідно 34 тисячі осіб.



Очень часто в последние годы в Интернете можно найти объявления, которые гласят - продам канадского сфинкса кошку или кота.



27 лютого в Києві хмарно з проясненнями, часом невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі -3...-5 градусів, вдень 0...-2 градуси.



14 миллионов сирийцев, обладающих правом голоса, отправятся 26 февраля на участки для голосования, чтобы определить судьбу новой конституции страны. По замыслу властей, документ призван содействовать преодолению кризиса, обеспечив выживание режима, ведущего бои с повстанцами.





"В Україні всього 0,2% виправдувальних вироків. Це автоматично означає відсутність справедливого правосуддя".




Працівники наземних служб аеропорту Франкфурту-на-Майне знов вийдуть на страйк, який почнеться о 21:00 в неділю, 26 лютого, і закінчиться о 5:00 в четвер, 1 березня, за місцевим часом.




Як стверджують міжнародні кредитори, однією з причин кризи в Греції стало те, що багато громадян цієї країни ухиляються від сплати податків.



В переговорах, які заплановано на два дні, візьмуть участь представники всіх сторін - Молдови, Придністров'я, ОБСЄ, Росії, України, США та ЄС.


Командувач міжнародними силами США і військ НАТО генерал Джон Аллен заявив про те, що всі співробітники НАТО, що працюють на уряд Афганістану, будуть відкликані з країни після того, як в суботу, 25 лютого, в Кабулі в будівлі МВС було вбито двох американських радників.


Грузія вільна країна, в якій сьогодні можливо і створення партії прихильників Путіна, незважаючи на те, що саме за наказом Путіна окуповані наші землі і сотні тисяч людей стали біженцями. Бути прихильником Путіна в Грузії недобре, не морально, але це легально і законно, тому всім прихильникам Путіна у нас пропоную відкрито про це заявити і не хитрити.


Найкрасивішими людьми України-2010 були названі Віра Брежнєва і Євген Комаровський, 2009 - Настя Каменських і Костянтин Меладзе, 2008 - Тіна Кароль і Володимир Зеленський, 2007 - Тіна Кароль і Савік Шустер, 2006 - <Наталія Могилевська і Олександр Шовковський, 2005 - Ані Лорак і Святослав Вaкарчук.



Каждая семья после того, как достроит свой загородный дом или коттедж, пытается его обустроить по своему вкусу.


Лондон та прилеглі графства Англії офіційно оголошені зоною посухи через брак дощових опадів, повідомляють місцеві ЗМІ. "Засуха стала проблемою в цьому році.




Если вы ищете, где бы развлечься в Сети, а кроме того заработать на этом деньги, то значит вам прямая дорога на Slotinator.com - онлайн рулетка на деньги.



Підготовка до 84-ї церемонії вручення премій "Оскар", яка пройде 26 лютого в кінотеатрі Kodak в Лос-Анджелесі, йде повним ходом: кілька десятків статуй "Оскар" в людський зріст уже доставлені до місця проведення церемонії.


Из всех психологических тестов самой большой популярностью, безусловно, пользуются юмористические исследования, которые можно сегодня встретить практически на любом сайте в Интернете и на страницах самых разных печатных СМИ.